IEDEREEN VERGEET MEDIATION

Hoewel de Nederlandse economie aantrekt, blijft prijsdruk de bouwsector parten spelen. Bovendien heeft men daar (steeds) vaker te maken met juridische procedures.

Bouwbedrijven zeggen al langer dat ze zich meer richten op project- en risicobeheersing, maar de praktijk blijkt weerbarstig. De complexe projecten, waarbij de aannemer ook verantwoordelijk is voor het ontwerp vooraf, de financiering en het onderhoud achteraf, leveren veel juridische problemen in de afronding op.

‘Er is geen werk meer dat niet tot claims of disputen leidt’, zei financieel directeur Peter van Zwieten van Ballast Nedam gisteren.

Hierboven dus het slechte nieuws, afkomstig uit het Financieele Dagblad. Het goede nieuws is, dat (er) No Nonsense Mediation bestaat. Om de hoek, in Valkenswaard. Waarom toch altijd maar die verharding, die vreselijke, metershoge dossieropbouw en uiteindelijk die gang naar de rechter?

Koffie drinken heeft aantoonbaar wereldoorlogen voorkomen, en Koninklijke families bij elkaar gehouden. Het bedrijfsleven zou daar ook zoveel mee kunnen bereiken. In alle rust aan tafel, wanneer ú dat schikt. Snelle actie, ’s avonds, of in het weekeinde. Hé, alweer een argument om nu eindelijk mediation eens te gaan proberen…

Mediation-II
Gewoon beschikbaar, wanneer ú dat wenst: No Nonsense Mediation

Wat vindt u eigenlijk zelf? (Niet bedoeld voor sollicitaties.)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s