LETTERLIJK EEN TOEKOMSTPLAATJE MAKEN

Vakantietijd. Volop zomer.

Misschien toch ook even nadenken wat je gaat doen als je weer thuis bent. Die eerste maandagmorgen, weer naar de baas. Of die collega’s. Wil je dat wel? Loopt het allemaal volgens plan?

Arrival at idyllic destinations
Waar sta ik, wat wil ik en hoe kom ik daar?

Uit onderzoek blijkt, dat amper 17% van de werknemers in dit land gelukkig is op en met zijn, of haar werk. Schokkend? Vinden wij bij No Nonsense Consultancy wel. Moet je dus iets aan doen. Sollicitatietrainingen helpen niet, ook dat is al jarenlang bewezen. Het moet uit en van jezelf komen.

Maar maak het allemaal niet te gewichtig. Het is natuurlijk wel belangrijk, maar met een beetje inspiratie kun je een fancy presentatie maken van wat je wilt bereiken, “als ik later groot ben” :-).

NNC heeft hieronder even een voorbeeldfilmpje aangepast en wat tekstjes gemaakt, voor mensen die wel een beetje hulp zouden kunnen gebruiken bij het stellen, en bereiken (!) van doelen. Opschrijven helpt, doe er een plaatje bij en een muziekje en je bent al een stuk op weg. Oh ja, wel iedere dag, of anders toch zeker wel iedere week even kijken waar je staat. Want alleen dan kun je bijsturen. En anders is er zo weer een jaar voorbij/verloren.

Wat vindt u eigenlijk zelf? (Niet bedoeld voor sollicitaties.)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s