BETROUWBAARHEID VAN INFORMATIE

No Nonsense Consultancy werkt niet – nooit gedaan ook – op basis van no cure/no pay.

Dat lijkt hopeloos ouderwets, want in deze tijd verwacht iedereen aan de andere kant van de tafel gewoon een stapeltje cv’s. Hoe meer, hoe beter. NNC mag altijd meedoen. En als er dan wat tussen zit, dan kunnen we het wel eens hebben over de prijs. Dát lijkt juist weer heel modern. Een trend; moet je óók doen…

Rennen en vliegen, met meer oog voor snelheid – want iedereen wil de concurrentie voor blijven, want: de rekening kunnen sturen – dan voor factoren als betrouwbaarheid van informatie, passen in de cultuur en bij de collega’s. Het toekomstperspectief voor werknemer en werkgever blijft op die manier troebel.

Er wordt teveel in dezelfde vijver gevist, die te vaak LinkedIn heet. Er worden Twitterberichten uitgestuurd en het Facebookkanaal staat ook altijd open.

No Nonsense Consultancy doet daar niet aan mee. Omdat het niet standhoudt.

Ton Westphal gelooft in zijn aanpak, die uitgaat van maatwerk voor iedereen. In plaats van snelle handel, denkt hij meer in begrippen als vertrouwen en vertrouwelijkheid, continuïteit en stabiliteit. Onderzoeken en controleren. Vragen en luisteren. Voor de kandidaat, voor de opdrachtgever. Daar drink je samen koffie bij.

Dat betekent weinig business binnen W&S. Immers, de tijdgeest op de arbeidsmarkt is een heel andere. Dat is er één van hire & fire. Ook: ZZP’ers die de gaten vullen. Hap/snap. “Flexibele schil”, dat zijn dus de mensen die er als eerste weer uitvliegen. NNC denkt heel anders. Vaste banen, voor betrouwbare mensen die een verrijking zijn van de organisatie. Die wil je niet kwijt, die wil je aantrekken en behouden. Voor jaren.

De onzinverhalen van sollicitanten die op zoek zijn naar die eeuwige nieuwe uitdaging, die hebben we al te vaak gehoord. De juiste keus voor en door de juiste organisatie vindt op een ander niveau plaats.

Betrouwbaarheid van informatie
Alles online. Lekker snel, dat wel, maar gelooft ú alles? Nou dan.

 

 

Wat vindt u eigenlijk zelf? (Niet bedoeld voor sollicitaties.)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.