GEEN NIEUWSBERICHTEN (MEER)

Een opfrissertje (2021).

Bij een nieuwe tijd hoort een nieuwe site (juli 2016).

Nee, we gaan niet (meer) ieder uur, iedere dag en/of iedere week berichten plaatsen. Knippen en plakken, eventueel je eigen sausje eroverheen en vervolgens opdienen als “nieuws”. Daar zijn andere sites veel beter in. Natuurlijk, wij blijven bepaalde (nieuws-)berichten plaatsen. Maar No Nonsense Consultancy, noch No Nonsense Mediation zullen niet publiceren om te publiceren, dus om zogenaamd “bovenaan” te blijven staan. Dit is geen nieuwssite.

Twitter, LinkedIn en Facebook. Iedere ‘post’ is er weer eentje. Overal maar je snelle mening ventileren. Nee, liever inhoud boven vorm. Alstublieft.

In “TIJDEN VERANDEREN” en “BETROUWBAARHEID VAN INFORMATIE” kunt u lezen hoe wij er in zitten.

Dat betekent misschien wel dat er weinig vacatures voor NNC overblijven. Opnieuw: een bewuste keuze. Zet ons dan maar in voor die ene, specifieke job. Een functie die vraagt om een buitengewone kandidaat. Die je niet zomaar kunt vinden, maar die je ‘dedicated’ moet zoeken. Dat is een proces van soms enkele maanden. Kijk, dat is andere koek. Maar wij doen het al sinds 1989.

En mediation is sowieso een activiteit die onder de koffie plaatsvindt, en niet online. Niets geheimzinnigs aan, maar wel met de deur dicht.

Niet op je lauweren rusten, maar keuzes maken.

Wat vindt u eigenlijk zelf? (Niet bedoeld voor sollicitaties.)

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.