SALES ENGINEER

VACATURENUMMER: 10.44260

LOCATIE: Zuidoost-Brabant, Gelderland…

logo-elboElbo Technology is gevestigd op het Science Park in Eindhoven. Al dertig jaar onderscheidend in de markt (B2B) van domotica, camerabewaking (CCTV), intercomtechniek, beveiliging en noodverlichting. Zelfstandig, stabiel, gezond, succesvol, no-nonsense. De top in Nederland op het gebied van klanttevredenheid, zo blijkt uit onafhankelijk onderzoek. Niet stilstaan, maar altijd maar weer (nieuwe) plannen uitwerken, ideeën lanceren, steeds opnieuw nóg een beetje beter worden. Drive en inspiratie, met veel ruimte voor individualiteit en professioneel/persoonlijke specialisatie van de medewerkers.

Elbo heeft de exclusieve vertegenwoordiging in Nederland van enkele topmerken, zoals

  • Vingtor-Stentofon voor intercom- en omroep- en ontruimingssystemen,
  • Geutebrück voor videotechniek die wordt ingezet binnen uiteenlopende security toepassingen en voor procesoptimalisatie.
  • Daarnaast heeft men Gessler als leverancier van noodverlichtingsoplossingen.

De focus ligt overduidelijk niet op “producten”, maar op “oplossingen”. Oftewel: minder praten en meer luisteren. En vervolgens vooral ook DOEN.

FUNCTIE: Als daadwerkelijk adviserend verkoper bezoekt u specialisten door heel Nederland, van installateurs tot Justitie en Rijkswaterstaat. Vaak voert Elbo grote, gecompliceerde projecten uit, die voor zo’n relatief kleine club opzienbarend zijn. Dat vergt kennis, inhoud, meedenken, adviseren, begeleiden…

U opereert in deze functie voor 80% ‘buiten’, met een grote zelfstandigheid, eigen afspraken en de backup van een binnendienst (zowel technisch als administratief).

PROFIEL: Prachtige functie voor een commercieel/creatieve HBO’er, met (digitale) techniek als basis. Tenminste enkele jaren ervaring in een commerciële buitendienstjob, toe aan zoiets als een derde carrièrestap. Ook: bewezen succesvol in relevante business. Het draait veelal om integratie van IP-oplossingen met andere technische systemen. Die wereld van system integrators en industriële automatisering is u dus niet vreemd.

REAGEREN: Met een steekhoudende, bondige motivatie en een uitgebreide cv – onder vermelding van het vacaturenummer – naar: applications@nnc.nl. Uw contactpersoon is Ton Westphal van NNC.

Surveillance camera
Camerabewaking, om maar eens wat te noemen. Beveiliging en controle, slimme systemen, kijken en luisteren, waarschuwen en vastleggen…

Wat vindt u eigenlijk zelf? (Niet bedoeld voor sollicitaties.)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s