CHEF WERKPLAATS BEDRIJFSWAGENS

We komen graag in contact met een slimme, professionele bedrijfswagenmonteur. Geen doorsnee, en met voldoende ambitie om binnen afzienbare tijd door te groeien naar de job van Chef Werkplaats.

ORGANISATIE: De werkplek? Een zeer gezonde organisatie van ongeveer 25 medewerkers, al langere tijd een gevestigde naam in de Brabantse Kempen. Stabiel, weinig verloop, langjarig bewezen goede toekomstvisie. Onder andere full service van trucks en bedrijfswagens, ongebonden. Uitgangspunten zijn de wensen van de klant, in plaats van het merk. Dus: dienstverlening, in plaats van het uitvoeren van beurten.

Hele moderne werkplaats met vanzelfsprekend alle voorzieningen en hulpmiddelen. Drie collega’s. Met elkaar en voor elkaar.

FUNCTIE: U voert alle voorkomende, technische werkzaamheden uit. Vanwege de aanstaande pensionering van de Chef Werkplaats loopt u op alle gebieden “mee”. U vult uw eigen functie in van bedrijfswagenmonteur, maar houdt oren en ogen open om deze werkplaats straks te kunnen gaan “runnen”. Daarbij is ruimte voor eigen ideeën, meedenken hoe het beter kan. Op die manier wordt het straks “uw” garage. Kleinschalig, hartstikke goed, leuke werksfeer en vaste klanten die (dus) graag iedere keer weer terugkomen. Met al het rollend materieel dat u beschouwt als uw ‘kindje’…

PROFIEL: Tenminste MBO-niveau. Uiteraard zit u helemaal in en op de motorvoertuigentechniek. Leeftijd is ondergeschikt aan ambitie, allround vakmanschap en uw eigen ideeën hoe een goede bedrijfswagengarage zou moeten functioneren. Misschien bent u nu ergens monteur in een vakgarage, of binnen de landbouwtechniek. Maar u zoekt meer afwisseling, en een uitbreiding van taken en verantwoordelijkheden. Communicatief vaardig, vooral goed kunnen luisteren naar de wensen van de klant. GEWOON DOEN.

Salarisindicatie van EUR 45.000,-.

REAGEREN: Met een korte motivatie en een uitgebreide cv naar applications@nnc.nl. Ton Westphal is uw contactpersoon. Wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw gegevens.

Met oog voor niet alleen al die bedrijfsauto’s, maar ook uw eigen carrière.

Wat vindt u eigenlijk zelf? (Niet bedoeld voor sollicitaties.)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s