COMBIFUNCTIE ONLINE MARKETING

VACATURENUMMER: 11280

LOCATIE: Zuidoost-Brabant.

ORGANISATIE: Zelfstandige organisatie die actief is in de wereld van milieutechniek en de voedselverwerkende industrie. Ontwikkeling, productie, marketing, verkoop, logistiek en alle voorkomende (technische) service en nazorg in eigen huis. Dus: alles in eigen hand, met veel talent, kennis en tientallen jaren ervaring.

Met een dikke honderd mensen houdt men een prachtige nichepositie in de mondiale markt van de industriële milieubeheersing, food en farma. Denk vooral aan specifieke machinebouw.

Zeer succesvolle organisatie. Vriendelijke en gedreven mensen, met een hoge moraliteit. Het “passen in de cultuur” is meer dan belangrijk: hard werken, eigen initiatief zonder haantjesgedrag, veel teamwerk/collegialiteit. Niet zeuren, wel doen.

FUNCTIE: Betrekkelijk nieuw, met drie en eigenlijk vier aspecten. Ook hier gaat steeds meer online. De uitgebreide website wordt niet alleen ingezet voor informatie en documentatie, maar ook in het gehele verkoopproces. Zowel de klant als de collega’s van de verkoopkantoren binnen de EU en het Verenigd Koninkrijk, moeten hier hun “boodschappen” kunnen doen.

  1. Om te weten wat daar allemaal voor nodig is, nu en straks, draai je zelf mee in het verkoopproces. Dat zijn vooral telefonische klantencontacten rond aanvragen die online vanuit de hele wereld worden ontvangen.
  2. Met die input pas je de content van de website aan. Voor de complete techniek daarachter worden specialisten ingehuurd; jij bent meer verantwoordelijk voor inhoud, presentatie en gebruiksgemak. Wat moet er op staan, en waarom? Hoe kan het hele bestelproces soepeler door-lopen, zowel voor de klant als intern? Je schrijft ook zelf relevante verhalen rond alle producten, hun toepassingen en al die verschillende plaatsen waar ze kunnen worden ingezet.
  3. Maar het gaat verder dan een blog en een stukje. Je bedenkt instructiefilms en je gaat webinars organiseren en coördineren. Dat laatste is hier nog een nieuw fenomeen, dus je krijgt alle ruimte, zowel creatief als commercieel. Er is intern veel kennis aanwezig, dus je staat er nooit alleen voor.
  4. Niet onbelangrijk is de vierde bijzonderheid van deze job. Natuurlijk heb je op z’n minst veel affiniteit met techniek. Denk aan machinebouw, mechatronica. Die industriële wereld moet je belangstelling hebben, daar moet je je als een vis in het water kunnen (gaan) voelen. Professioneel, techneuten, grote projecten…

PROFIEL: Academisch of HBO-gevormd. Schoolverlatend of toe aan tweede, derde baan. Ambitieus en creatief. Zelfstandig, flair, communicatief. Actieve beheersing van de Engelse, en idealiter ook de Duitse taal. Iedere andere wereldtaal is meer dan meegenomen.

Misschien vind je het ook wel leuk om een paar keer per jaar mee te doen op beurzen die over de hele wereld worden georganiseerd. Immers: ook dat is weer input voor de voortdurende verbetering van inhoud en vorm van alle online uitingen van deze organisatie. En laat dat nou precies jouw job zijn!

Salarisindicatie? Denk aan EUR 35.000 tot 45.000,- per jaar.

REAGEREN: In dit geval toch echt met een begeleidende motivatie (kort) en een uitgebreide cv. Je kunt die mailen naar Ton Westphal van NNC: applications@nnc.nl.

Samen de wereld verrassen. Doel: commercieel succes!

Wat vindt u eigenlijk zelf? (Niet bedoeld voor sollicitaties.)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s