ZET JIJ E-COMMERCE OP DE KAART?

VACATURENUMMER: 11280

LOCATIE: Zuidoost-Brabant.

ORGANISATIE: Kleinschalige, industriële onderneming. Sterk internationaal actief. Engineering, productie, verkoop en marketing van vaak grote machines die worden toegepast binnen de  milieutechniek en de voedselverwerkende industrie.

Zeer succesvolle organisatie, al vele tientallen jaren. Dat mag je bijzonder noemen. Met zo’n honderd vriendelijke en gedreven mensen. Hoge moraliteit. Het “passen in de cultuur” is hier dan ook erg belangrijk: hard werken, eigen initiatief zonder haantjesgedrag, veel teamwerk/collegialiteit. Niet zeuren, wel doen.

FUNCTIE: Betrekkelijk nieuwe job, met drie en eigenlijk vier aspecten. Ook hier gaat steeds meer online. De uitgebreide website wordt niet alleen ingezet voor informatie en documentatie, maar ook in het gehele verkoopproces. Zowel de klant als de collega’s van de Europese verkoopkantoren moeten hier hun “boodschappen” kunnen doen.

  • Je past de content van de website aan. Voor de complete techniek daarachter worden specialisten ingehuurd; jij bent meer verantwoordelijk voor inhoud, presentatie en gebruiksgemak. Wat moet er op staan, en waarom? Hoe kan het hele bestelproces soepeler door-lopen, niet alleen extern maar ook intern? Je schrijft ook zelf relevante verhalen rond alle producten, hun toepassingen en al die verschillende plaatsen waar ze kunnen worden ingezet.
  • Maar het gaat verder dan een blog en een stukje. Je bedenkt instructiefilms en je gaat webinars organiseren en coördineren. Dat laatste is hier nog helemaal nieuw, dus je krijgt alle ruimte, zowel creatief als commercieel. Er is intern veel kennis aanwezig, dus je staat er nooit alleen voor.
  • Natuurlijk heb je op z’n minst veel affiniteit met techniek, en ben je niet te beroerd om ook zelf mee te draaien in het verkoopproces. Immers, die klantencontacten zorgen voor (meer) input wat er ‘online’ allemaal gewenst is. Iedere dag een beetje beter worden, ook commercieel. Om die reden krijg je ook de gelegenheid om een paar keer per jaar mee te draaien op wereldwijde beurzen.

Dit is met recht een “wereldbaan” met continuïteit en carrièregelegenheid, waarin je veel kunt leren en doen. En met collega’s waar je wat aan hebt.

PROFIEL: Academisch of HBO-gevormd. Schoolverlater of toe aan tweede, derde baan. Ambitieus en creatief. Zelfstandig, flair, communicatief. Actieve beheersing van de Engelse, en idealiter ook de Duitse taal. Iedere andere wereldtaal is meer dan meegenomen.

Salarisindicatie? Denk aan EUR 35.000 tot 45.000,- per jaar.

REAGEREN: In dit geval toch echt met een begeleidende motivatie (kort) en een uitgebreide cv. Je kunt die mailen naar Ton Westphal van NNC: applications@nnc.nl.

Samen de wereld verrassen. Doel: commercieel succes!

Wat vindt u eigenlijk zelf? (Niet bedoeld voor sollicitaties.)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s