MANAGER VAN EN VOOR DE HELE VERKOOP

VACATURENUMMER: 44260

LOCATIE: SCIENCE PARK EINDHOVEN

ORGANISATIE: Elbo Technology is een technische handelsonderneming met een kleine 30 medewerkers. Zelfstandig, succesvol en met een uitgesproken visie.

Zeer gespecialiseerd en exclusief pakket van producten, die niet ‘overal’ te koop zijn. Gericht op professionele beveiliging van woonomgevingen, zoals appartementencomplexen en dure villabouw. Maar ook high end systemen voor camerabewaking en bezoekregistratie binnen bijvoorbeeld grote kantoren, zorginstellingen, gevangenissen en defensie. Plus bijzondere noodverlichting, en alle bijbehorende software voor controle en beheer.

Men werkt als kennisleverancier samen met de gespecialiseerde installatiewereld in Nederland. Geen “dozen”, maar dus vooral oplossingen. Geen geschreeuw en geen (target-)waan van de dag.

FUNCTIE: Groei, groei, groei. Steeds nieuwe producten, met nieuwe markten, andere afnemers. De aanpak die vandaag werkt, is morgen achterhaald. Elbo zoekt iemand die dat allemaal, vanuit de commerciële discipline, in goede banen weet te leiden. De bezetting is jong, deels onervaren. Maar wél hartstikke goed en vol van talent. Dan gaat het om de juiste sturing en begeleiding. Vanuit kennis en ervaring runt u de commerciële show.

Het zwaartepunt van deze job ligt op sales. De functie is dus precies zoals aangegeven in de functietitel: MANAGER VAN EN VOOR DE HELE VERKOOP.

U staat midden in een groep van zes binnen- en buitendienstmedewerkers, die u van binnenuit aanstuurt. ‘Meewerkend voorman.’ Geen vergadertijger. Wél: structuur verbeteren, voortgangscontrole, de juiste prioriteiten. Het managen van mensen en verkoopprocessen, dat zijn uw absolute aandachtspunten.

Uiteraard maakt u deel uit van het managementteam. U heeft een kort en zeer direct lijntje met de directeur/eigenaar, die u van nature heel veel vrijheid zal geven. Maar het moet wel allemaal ‘kloppen’.

PROFIEL: Succesvol afgeronde HBO-opleiding. De nodige jaren relevante ervaring op een commerciële binnendienst, idealiter binnen enkele bedrijven. Met andere woorden: u weet hoe het (niet) moet. U heeft zich dus al bewezen. Maar u zoekt het initiatief, met veel verantwoordelijkheid en eigen creativiteit.

U wilt uw kennis delen, mensen beter maken. Helpen succesvol te zijn. Mogelijk ook een andere branche. Met mooie, vaak spannende producten die werkelijk het verschil kunnen maken, zelfs levens kunnen redden en het voor ons allemaal weer een beetje veiliger en leuker maken. Met fascinerende product/marktcombinaties. Kortom, een bijzondere job voor een niet-alledaage people manager.

REAGEREN: Met een korte brief plus uitgebreide cv, en vermelding van uw serieuze salariswensen naar applications@nnc.nl. Uw contactpersoon is Ton Westphal, die uw reactie zeer vertrouwelijk zal behandelen.

Mensen meekrijgen, samen werken aan kansen.

Wat vindt u eigenlijk zelf? (Niet bedoeld voor sollicitaties.)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s