GROEIFUNCTIE IN DE VERKOOP-BINNENDIENST

VACATURENUMMER: 20.44260

LOCATIE: Eindhoven.

ORGANISATIE: Elbo Technology is een technische handelsonderneming met een kleine 30 medewerkers. Zelfstandig, succesvol en met een uitgesproken visie. Zeer gespecialiseerd en exclusief pakket van producten. Gericht op beveiliging van woonomgevingen, zoals appartementencomplexen en dure villabouw. Maar ook professionele systemen voor camerabewaking en bezoekregistratie binnen bijvoorbeeld bankinstellingen, gevangenissen en ziekenhuizen. Plus een serie high end noodverlichtingsproducten.

Steeds vaker worden ook (letterlijk) levensbelangrijke, openbare projecten uitgevoerd. Denk in dat geval aan voorzieningen om alle verkeer in autotunnels te monitoren. Op die manier wordt de communicatie bij calamiteiten als brand en verkeersongevallen gewaarborgd.

Men levert aan de gespecialiseerde installatiewereld in Nederland. Geen “dozen”, maar dus vooral oplossingen. Geen geschreeuw, geen (target-)waan van de dag, geen telesales en geen telemarketing. Wél veel kennis van zaken, een grote professionaliteit en zichtbare efficiency.

FUNCTIE: We zijn primair op zoek naar een systeemadviseur, in plaats van een verkoper van producten. Daarom begint u met een intensieve inwerkperiode, waarin u allround meedraait met de verkoop-binnendienst (vijf directe collega’s). Onder goede begeleiding kunt u hier groeien, en dat is ook wat u wilt. U bent ambitieus, wilt over een paar jaar doorstromen naar een meer marketinggerichte job, of misschien wel de buitendienst… Wat we vooral willen aangeven: binnen deze organisatie liggen veel mogelijkheden.

Langzamerhand zult u zich gaan specialiseren in een eigen producten- en/of klantengroep op nationaal niveau. U maakt uw eigen offertes en natuurlijk volgt u deze ook zelf op. Zo wordt u hèt aanspreekpunt van uw accounts, met wie u een langjarige relatie zult gaan opbouwen.

PROFIEL: Schoolverlater+, HBO-niveau, idealiter één of twee jaar ervaring in een handelsomgeving. Maar het gaat u nu niet snel genoeg; u zoekt reële perspectieven. Mogelijk heeft u al de nodige ervaring binnen een heel andere branche, bijvoorbeeld de horeca, of het winkelbedrijf. Maar u kunt en u wilt méér. Doorleren, professionaliseren, een carrière maken.

Natuurlijk bent u vooral commercieel geïnteresseerd. Sales en marketing. Directe communicatie met interessante klanten. Inhoudelijk adviseren, waar iedereen wijzer van wordt. Affiniteit met techniek – elektronica, ICT, camera’s, beeld en geluid… – is meer dan zomaar meegenomen.

Maar ook een vriendelijke, dienstbare instelling, betrouwbaarheid, doorzettingsvermogen en nauwkeurig werken zijn belangrijke zaken in deze functie, waarbij het allemaal draait om vaak grote offertes en belangrijke opdrachten.

REAGEREN: Met een korte motivatie en een uitgebreide cv, met vermelding van het vacaturenummer (20.44260) en uw salarisverwachting naar applications@nnc.nl, tav Ton Westphal. Uiteraard garanderen wij een vertrouwelijke behandeling van uw sollicitatie.

Veel leren. Daarna: business genereren, bij en met interessante contacten met meerwaarde.

Wat vindt u eigenlijk zelf? (Niet bedoeld voor sollicitaties.)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.