SALES ENGINEER HIGH END COMMUNICATIETECHNIEK

VACATURENUMMER: 30.44260

LOCATIE: Eindhoven.

ORGANISATIE: Elbo Technology is een technische handelsonderneming met een kleine 30 medewerkers. Zelfstandig, succesvol en met een uitgesproken visie. Zeer gespecialiseerd en exclusief pakket van producten. Gericht op beveiliging van woonomgevingen, zoals appartementencomplexen en dure villabouw. Gecompliceerde intercomprojecten, maar ook professionele systemen voor camera’s (CCTV) en toegangscontrole binnen bijvoorbeeld bankinstellingen, gevangenissen en ziekenhuizen. Plus een serie slimme noodverlichtingsproducten.

Steeds vaker worden ook (letterlijk) levensbelangrijke, openbare projecten uitgevoerd. Denk in dat geval aan voorzieningen om alle verkeer in autotunnels te monitoren. Op die manier wordt de communicatie bij calamiteiten als brand en verkeersongevallen gewaarborgd.

Men levert aan de gespecialiseerde installatiewereld in Nederland. Geen “dozen”, maar vooral oplossingen. Geen geschreeuw, geen (target-)waan van de dag, geen telesales en geen telemarketing. Wél veel kennis van zaken, een grote professionaliteit en zichtbare efficiency.

FUNCTIE: Groei, groei, groei. Nieuwe productlijnen die nóg meer kunnen. Denk aan connectiviteit, rapportage en management. Video en audio in de vorm van spreek-/luisterverbindingen (intercom), die bijna overal in professionele omgevingen kunnen worden toegepast. Dat vergt specialistische kennis, binnen afwisselende en vaak bijzondere doelgroepen.

Samen met de manager van een nieuw opgezette business unit, wordt u technisch en commercieel betrokken bij grote projecten. Dat kan nieuwbouw zijn, maar ook onderhoud en upgrading.

Uw basis ligt in de binnendienst, maar u zult zeker ook “buiten” actief zijn. Projectopnames, overleg met klanten en technische dienstverleners, uitleg en troubleshooting. Hier ligt al met al een hele brede job, die u zelf handen en voeten kunt, én moet geven. Want er is geen voorganger, alles is nieuw. U gaat dus echt iets neerzetten.

PROFIEL: Hier komen veel competenties samen. Commercie, techniek en een stuk bedrijfskunde. Toe maar. Maar veel begeleiding en geduld zijn aanwezig. Hier staan ze met beide benen op de grond. Maar de job is dus erg allround, en vraagt om veel talent. Een paar jaren ervaring is wel van belang, maar duidelijk is ook dat dit een groeifunctie is. U ontwikkelt mee met de organisatie.

Attitude is belangrijk: hard werken, veel inzet, creativiteit, flexibiliteit en doorzettingsvermogen.

Opleidingsniveau? WO of HTS. Elektronica, informatica, technische natuurkunde.

Alle ruimte om uw eigen grenzen te grenzen te ontdekken, en een spannende carrière. Omdat u nu bijvoorbeeld te weinig kansen krijgt. U ziet ze wel, maar u mag niet. Misschien voelt u zich “opgeborgen” in een functie, terwijl – inderdaad – de wereld zo groot is.

Ga ervoor.

Salarisindicatie tot EUR 60.000,-. Groeien moet en kan (op verschillende gebieden).

REAGEREN: Met een korte motivatie, met vermelding van het vacaturenummer, naar applications@nnc.nl. Ton Westphal van NNC behandelt uw sollicitatie snel en vertrouwelijk.

Slimme systemen die veiligheid en wooncomfort sterk verbeteren. Dat is een specialisme, steeds vaker.

Wat vindt u eigenlijk zelf? (Niet bedoeld voor sollicitaties.)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.