NIET ZOMAAR EEN (AANKOMEND) ACCOUNTMANAGER

VACATURENUMMER: 128500

LOCATIE: Regio Noord-Holland, Zuid-Holland en delen van Flevoland en Utrecht.

ORGANISATIE: Vriendelijke mensen met hart voor de klant. Hier denken ze in mogelijkheden, waar elders vaak slechts omzet en marge centraal worden gesteld. We weten het, op veel adressen wordt hetzelfde beweerd, maar hier gaat die vlieger écht op: “Hoe kunnen we de klant zo goed mogelijk van dienst zijn?”

Dat betekent vooral luisteren. Op de goede manier relatie opbouwen en vooral ook: onderhouden. Partnership. In plaats van de kille cijfers draait het dus om warme contacten.

Technische handelsonderneming met ongeveer 25 mensen. Zelfstandig. Eigenzinnig. Al tientallen jaren stevig in de markt. In sommige branches inmiddels een begrip. “Huisleverancier.” Veel exclusieve producten, die worden toegepast binnen de installatiewereld en worden geadviseerd bij groothandels, system integrators en ook aan eindgebruikers. Brede markten, maar nationaal georiënteerd. Uw gespecialiseerde productenpakket? Met name sensoren, maar dan wel het breedste assortiment in de markt 🙂 . Voor bijna iedere toepassing. Meten, controleren en schakelen, vaak in productieomgevingen.

FUNCTIE: U krijgt een eigen regio, met veel eigen verantwoording. Maar ook met veel begeleiding. Hier gooien ze niemand ‘in het diepe’. Zo’n 80 kopende klanten vormen de basis van waar u vertrekt. Er is dus omzet, er zijn relaties en veel contacten.

U bent drie tot vier dagen per week in “uw” gebied te vinden, dicht op de markt. U maakt uw eigen afspraken, houdt uw eigen broek op. Maar altijd met de ondersteuning van een teamleider, de binnendienst en twee mensen die zich ‘dedicated’ met technical support bezighouden. Dáár zit uw technische kennis, maar natuurlijk heeft u wel zelf ook de technische affiniteit die nodig is om in dit soort omgevingen te kunnen floreren.

PROFIEL: HBO-niveau. Een technische afstudeerrichting – denk aan elektrotechniek of mechatronica – ligt voor de hand, maar is geen absolute eis. Omdat deze werkgever veel begeleiding in huis heeft, mag u een schoolverlater+ zijn. U wilt iets gaan betekenen in de sales, met producten die er toe doen. Waar een filosofie achter zit, en een verhaal bij hoort. Binnen veel en afwisselende bedrijfstakken.

Aan de andere kant, bent u toe aan uw tweede en wie weet uw derde baan, waarbij u meer zelfstandigheid zoekt en vooral ook een leuke organisatie, zonder bureaucratie en prettig kleinschalig, dan zit u hier ook goed. In alle gevallen kunt u hier veel leren, op ieder gebied.

Met andere woorden, we zoeken een talent en niet een reeds door de wol geverfde Sales Engineer. Het is wel de bedoeling dat u dat u dat niveau gaat bereiken, maar daar trekken ze hier gerust een aantal jaren voor uit.

Salarisindicatie van EUR 50.000,- plus.

REAGEREN: Met een korte motivatie plus een uitgebreide cv naar Ton Westphal via applications@nnc.nl.

‘Young Professionals’, iets willen gaan betekenen in de sales, op het beste niveau. Photo by rawpixel.com on Unsplash.

 

Wat vindt u eigenlijk zelf? (Niet bedoeld voor sollicitaties.)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.