MANAGER SERVICE & TECHNIEK

VACATURENUMMER: 20.44260

LOCATIE: Zuidoost-Brabant.

ORGANISATIE: Elbo Technology is gevestigd op het Science Park in Son/Eindhoven. Een buitengewoon stabiele en succesvolle organisatie met zo’n 25 medewerkers, van wie de meesten al erg lang bij Elbo werkzaam zijn. Dat zegt veel, zo niet alles.

Exclusieve import en uitgebreide service van producten op het gebied van domotica, beveiliging en high-end camera- en intercom-systemen. Veel “toegevoegde waarde”. Business-to-business. Denkt u aan penitentiaire inrichtingen, politie, brandweer, appartementencomplexen, ziekenhuizen en vermogende particulieren, die hun oprijlaan continu willen monitoren… Beveiliging wordt overal steeds belangrijker.

“Domotica” mag u breed interpreteren: van deurtelefonie en deurvideo tot andere oplossingen op het gebied van beveiliging, communicatie en automatisering binnen huishoudens. Die ontwikkelingen gaan supersnel.

FUNCTIE: In deze functie wordt u verantwoordelijk voor alle technische zaken, en natuurlijk ook voor de mensen die binnen “techniek” werkzaam zijn: drie service- en applicatie engineers en twee collega’s op de technische helpdesk (tbv de professionele installatiewereld). Uw activiteiten krijgen vorm en inhoud van achter het bureau: kengetallen, beleid, management, nieuwe producten, SLA’s. In die zin bent u een stevige counterpartner van de dga, die volop (commercieel) meewerkt. En natuurlijk maakt u namens “service en techniek” deel uit van het MT. Meedenken en meedoen.

Een enkele keer gaat u het veld in, maar we zoeken hier beslist geen “meewerkend voorman”. We zijn op zoek naar een (people)manager, die zich niet laat sturen door de waan en de storingen van de dag. U bezoekt grote projecten in de offertefase, onderzoekt de technische haalbaarheid en vult uw deel van het prijskaartje in. Denk ook aan het verzorgen van trainingen (webinars) en het toepassen (en ontwikkelen) van online technieken in de ondersteuning van klanten.

Meer dan eens komen er technisch gecompliceerde beveiligingsopdrachten voorbij, die een state-of-the-art oplossing rechtvaardigen. Daarbij communiceert u met zeer gekwalificeerde professionals, zowel binnen de installerende bedrijven als bij de eindgebruikers. Ook zult u de lopende technische contacten met de fabrikanten – dwars door Europa – gaan onderhouden. Voor minder uitdagende klussen trekt u overigens uw neus niet op, want de organisatie is zeer operationeel en wil dat vooral ook zo houden.

PROFIEL: Uw opleiding en achtergrond is op HTS/WO-niveau (ICT, technische natuurkunde, elektronica en/of datacom). U bent een stevige persoonlijkheid, waarbij leeftijd ondergeschikt is aan know how en relevante ervaring, maar ook aan ambitie en (kennis-)niveau. Eind 20 mag, maar moet niet. Datzelfde geldt voor een vijftiger. U bent een vaardig communicator, intern en extern.

Er ligt hier een wereld voor u open: mooie producten, perfecte service, spectaculaire klanten en een ambitieuze organisatie, die al zo’n dertig jaar succesvol en (zeer) weloverwogen in de groei is.

Salarisindicatie rond EUR 65.000,-. Auto van de zaak.

REAGEREN: Met een korte motivatie en een uitgebreide cv. Die kunt u verzenden naar info@nnc.nl. Ton Westphal zal uw sollicitatie vertrouwelijk behandelen. Binnen 72 uur krijgt u een reactie. Door te solliciteren gaat u akkoord met ons Register inzake privacy, zoals gecommuniceerd op deze site onder Privacy, Cookies & More.

U regelt het, van voor tot achter. Doen.

Wat vindt u eigenlijk zelf? (Niet bedoeld voor sollicitaties.)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.