COMMERCIELE STUURMAN ALS MANAGER SALES

VACATURENUMMER: 30.44260

LOCATIE: Zuidoost-Brabant.

ORGANISATIE: Elbo Technology is gevestigd op het Science Park in Son/Eindhoven. Een buitengewoon stabiele en succesvolle organisatie met zo’n 25 medewerkers, van wie de meesten al erg lang bij Elbo werkzaam zijn. Dat zegt veel, zo niet alles.

Exclusieve import en uitgebreide service van producten op het gebied van domotica, beveiliging en high-end camera- en intercom-systemen. Veel “toegevoegde waarde”. Business-to-business. Denkt u aan penitentiaire inrichtingen, politie, brandweer, appartementencomplexen, ziekenhuizen en vermogende particulieren, die hun oprijlaan continu willen monitoren… Beveiliging wordt overal steeds belangrijker.

“Domotica” mag u breed interpreteren: van deurtelefonie en deurvideo tot andere oplossingen op het gebied van beveiliging, communicatie en automatisering binnen huishoudens. Die ontwikkelingen gaan supersnel.

FUNCTIE: In nauw overleg met de dga, maar met een grote vrijheid van handelen, bent u aan het bouwen. Aan de organisatie, aan de commerciële slagkracht, aan de bezetting van sales (binnen en buiten). Kwaliteit en richting zijn veel belangrijker dan hier en daar een order ophalen. U zet, zoals dat zo mooi heet, niet alleen uzelf maar ook uw “mensen in hun kracht”. Daarnaast gaat u zelf voorop in de actieve sales-op-niveau, organiseert u ‘events’ en verzorgt u productpresentaties. Maar we zoeken geen buitendienstmedewerker.

Hier komen veel competenties samen. Commercieel, technisch, bedrijfskundig en mensenmanager. Toe maar. Toch begrijpt men, gelukkig, dat “superman” alleen bestaat in Hollywood. Nee, hier staat men met beide benen stevig op de grond. Maar de functie is breed, en vraagt om veel talent.

Daarnaast is attitude erg belangrijk: hard werken, veel inzet, creativiteit, flexibiliteit en doorzettingsvermogen. “Een eigen winkel runnen.” Dat heet dus ondernemerschap.

PROFIEL: Niveau? WO of HBO. Belangstelling voor innovatie en automatisering. In de wetenschap dat het toch altijd om mensen blijft draaien, zowel intern als extern. Goede adviezen, elkaar weldoordacht verder helpen in plaats van gedroomde, en dus onbestaanbare oplossingen. Uitgaan van feiten en ‘can do’.

Commerciële ontplooiing, op ieder gebied. U wilt iets neerzetten, tot een succes maken. Ontdekken waar uw grenzen liggen, omdat u nu bijvoorbeeld te weinig kansen krijgt. U ziet ze wel, maar u mag niet. Misschien voelt u zich “kleingehouden” in een functie, terwijl – inderdaad – de wereld zo groot is!

Ga ervoor.

Tot besluit: de kop vermeldt een “Commerciële Stuurman”. Maar een stuur-vrouw, die zich helemaal in dit profiel herkent, is natuurlijk ook zeer welkom!

Salarisindicatie tot zo’n EUR 65.000,-. Groeien moet en kan (op verschillende gebieden).

REAGEREN: Met een korte motivatie en een uitgebreid cv, onder vermelding van het vacaturenummer, naar Ton Westphal van NNC, die uw sollicitatie uiteraard als zeer vertrouwelijk zal behandelen. Gebruik hiervoor ons mailadres: info@nnc.nl. Door te solliciteren gaat u akkoord met ons Register inzake privacy, zoals gecommuniceerd op deze site onder Privacy, Cookies & More.

Een beetje ‘stuurman’ of ‘stuurvrouw’ houdt van een stevige kop koffie. Zullen we daar dan maar mee gaan beginnen? (Photo by Danielle MacInnes on Unsplash)

Wat vindt u eigenlijk zelf? (Niet bedoeld voor sollicitaties.)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.