SALESTALENT DAT UITGROEIT TOT STERSPELER

VACATURENUMMER: 44260

LOCATIE: Zuidoost-Brabant.

ORGANISATIE: Elbo Technology is gevestigd op het Science Park in Son/Eindhoven. Een buitengewoon stabiele en succesvolle organisatie met zo’n 25 medewerkers, van wie de meesten al erg lang bij Elbo werkzaam zijn. Dat zegt veel, zo niet alles.

Exclusieve import en uitgebreide service van producten op het gebied van domotica, beveiliging en high-end camera- en intercom-systemen. Veel “toegevoegde waarde”. Business-to-business. Denkt u aan penitentiaire inrichtingen, politie, brandweer, appartementencomplexen, ziekenhuizen en vermogende particulieren, die hun oprijlaan continu willen monitoren…

Beveiliging en controle wordt overal steeds belangrijker. Dat vertaalt zich bijvoorbeeld ook in superslimme systemen die ‘corona’ aan de poort kunnen herkennen. Elbo heeft de knowhow.

“Domotica” mag u verder breed interpreteren: van deurtelefonie en deurvideo tot andere oplossingen op het gebied van beveiliging, communicatie en automatisering binnen huishoudens. Dat zijn allemaal fascinerende ontwikkelingen.

FUNCTIE: We zijn primair op zoek naar een talentvolle systeemadviseur, in plaats van een verkoper van producten. Daarom begint u met een intensieve inwerkperiode, waarin u allround meedraait met de verkoop-binnendienst (vijf directe collega’s). Onder goede begeleiding kunt u hier groeien, en dat is ook wat u wilt.

U bent ambitieus, wilt over een paar jaar doorstromen naar een meer marketinggerichte job, of misschien wel de buitendienst… Wat we vooral willen aangeven: binnen deze organisatie liggen veel mogelijkheden.

  • Langzamerhand zult u zich van binnenuit gaan specialiseren in een eigen producten- en/of klantengroep op nationaal niveau.
  • U maakt uw eigen offertes en natuurlijk volgt u deze ook zelf op.
  • Zo wordt u hèt aanspreekpunt van uw accounts, met wie u een langjarige relatie zult gaan opbouwen.

PROFIEL: Attitude is erg belangrijk: hard werken, veel inzet, creativiteit, flexibiliteit en doorzettingsvermogen. “Een eigen winkel gaan runnen.”

Niveau? HBO. Belangstelling voor innovatie en automatisering. In de wetenschap dat het toch altijd om mensen blijft draaien, zowel intern als extern.

  • Goede adviezen;
  • elkaar weldoordacht verder helpen in plaats van gedroomde, en dus onbestaanbare oplossingen.
  • Uitgaan van feiten en ‘can do’.

Commerciële ontplooiing, op ieder gebied. U wilt iets neerzetten, tot een succes maken. Ontdekken waar uw grenzen liggen, omdat u nu bijvoorbeeld te weinig kansen krijgt. U ziet ze wel, maar u mag niet. Misschien voelt u zich “kleingehouden” in een functie, terwijl – inderdaad – de wereld zo groot is.

U werkt nu misschien binnen de retail, zoals de Mediamarkt. Of in de horeca. Maar bij Elbo liggen de mogelijkheden voor groei in kennis en carrière. Toekomstbestendig gezien producten en positie in de zakelijke markt.

Ga ervoor!

Salarisindicatie tot zo’n EUR 40.000,-. Groeien moet en kan (op verschillende gebieden).

REAGEREN: Met een korte motivatie en een uitgebreide cv. Ton Westphal (NNC) zal hier vanzelfsprekend zeer vertrouwelijk mee omgaan. U kunt hiervoor het volgende e-mailadres gebruiken: info@nnc.nl. Binnen 72 uur ontvangt u van ons een reactie. Door te solliciteren verklaart u zich akkoord met ons privacyreglement, zoals onderaan op deze site gepubliceerd onder de link “privacy, cookies & more”.

Je eigen keuzes maken qua carrière. Doorgroeien, beter worden en iets gaan neerzetten.

Wat vindt u eigenlijk zelf? (Niet bedoeld voor sollicitaties.)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.