(AANKOMEND) SPECIALIST BEDRIJFSAUTO’S

We komen graag in contact met een slimme, professionele bedrijfswagenmonteur. Geen doorsnee. Daarmee bedoelen we dat je in deze functie niet zult verzanden in procedures en andere schema’s, maar dat altijd en alleen de oplossing voor de klant centraal staat.

ORGANISATIE: De werkplek? Huva, een zeer gezonde organisatie van ongeveer 25 medewerkers. Met drie vestigingen al 45 jaar (!) een gevestigde naam in de Brabantse Kempen. Een bewezen toekomstvisie. Stabiel, weinig verloop. Geen dag is hier hetzelfde, als het maar met trucks, bedrijfsauto’s en trailers te maken heeft 😊. Ongebonden qua merk. Uitgangspunten zijn de wensen van de klant, in plaats van het merk. Brede dienstverlening waar je vrolijk van wordt. In plaats van het uitvoeren van beurten.

Deze vacature is op de vestiging in Eersel. Hele moderne werkplaats met vanzelfsprekend alle voorzieningen en hulpmiddelen. Drie collega’s. Met elkaar en voor elkaar.

FUNCTIE: Je voert alle voorkomende, technische werkzaamheden uit. Natuurlijk kun je niet alles weten, misschien sta je ook nog maar aan het begin van je carrière. Geen probleem, ze helpen je hier graag vooruit. Meelopen, goed kijken, steeds beter worden. Daarbij is altijd ruimte voor eigen ideeën, meedenken hoe het beter kan. Kleinschalig, zeer divers, leuke werksfeer met aandacht en ruimte voor elkaar. De klant herkent dat. En daardoor wordt het ook in deze tijd steeds drukker. Daarom ook deze functie.

Trouwens, ongeveer twee zaterdagen per maand wordt van je verwacht om ’s ochtends tot 12.30 uur te werken. Die uren worden extra, en met een toeslag van 42%, uitbetaald.

PROFIEL: MBO-niveau. Uiteraard zit je helemaal in en op de motorvoertuigentechniek. Leeftijd is ondergeschikt aan ambitie, allround vakmanschap (nu al of straks, over een paar jaar) en eigen ideeën. Hoe kunnen we met elkaar een bedrijfswagengarage steeds beter maken? (In plaats van hoeveel, en welke ‘beurten’ moet ik vandaag uitvoeren.)

Misschien ben je nu ergens monteur in een vakgarage, of binnen de landbouwtechniek. Maar je zoekt meer afwisseling, en groeimogelijkheden. Communicatief vaardig, vooral goed kunnen luisteren naar de wensen van de klant. GEWOON DOEN.

Salarisindicatie van EUR 35.000,-.

REAGEREN: Met een kort briefje en een uitgebreide cv naar info@nnc.nl. Ton Westphal van NNC zal je kandidatuur natuurlijk zeer vertrouwelijk behandelen. Je ontvangt binnen 72 uur een reactie. Door te reageren, verklaar je je akkoord met ons privacyreglement, zoals dat op deze site is gepubliceerd.

Schema’s uitvoeren, of echte oplossingen realiseren? Werk bij Huva aan je eigen toekomst. Veel leren, intern en extern. Je kunt je hier onderscheiden.

Wat vindt u eigenlijk zelf? (Niet bedoeld voor sollicitaties.)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.