APPLICATION ENGINEER HIGH END COMMUNICATIETECHNIEK

VACATURENUMMER: 40.44260

ORGANISATIE: Elbo Technology is gevestigd op het Science Park in Son/Eindhoven. Een buitengewoon stabiele en succesvolle organisatie met zo’n 30 medewerkers, van wie de meesten al erg lang bij Elbo werkzaam zijn. Dat zegt veel, zo niet alles.

Zelfstandig, succesvol en met een uitgesproken visie.

Exclusieve import en uitgebreide service van producten op het gebied van domotica, beveiliging en high-end camera- en intercom-systemen. Plus een serie slimme noodverlichtingsproducten.

Veel “toegevoegde waarde”. Business-to-business. Denk aan penitentiaire inrichtingen, politie, brandweer, appartementencomplexen, ziekenhuizen en vermogende particulieren, die hun oprijlaan continu willen monitoren… Beveiliging wordt overal steeds belangrijker.

“Domotica” mag je breed interpreteren: van video-intercom tot andere oplossingen op het gebied van camerabeveiliging, communicatie en woningautomatisering. De ontwikkelingen gaan supersnel.

Steeds vaker worden, samen met installerende partijen, ook letterlijk levensbelangrijke, openbare projecten uitgevoerd. Denk in dat geval aan voorzieningen om alle verkeer in autotunnels te monitoren. Op die manier wordt de communicatie bij calamiteiten als brand en verkeersongevallen gewaarborgd.

Men levert aan de gespecialiseerde installatiewereld in Nederland. Geen “dozen”, maar dus vooral oplossingen. Geen geschreeuw, geen waan van de dag. Wél veel kennis van zaken, een grote professionaliteit en zichtbare efficiency.

FUNCTIE: Groei, groei, groei. Nieuwe productlijnen die nóg meer kunnen. Denk aan connectiviteit, rapportage en management. Video (CCTV) en audio in de vorm van spreek-/luisterverbindingen (intercom), die bijna overal in professionele omgevingen kunnen worden toegepast. Dat vergt specialistische kennis, binnen afwisselende en vaak bijzondere omgevingen.

Je wordt technisch, maar soms ook commercieel betrokken bij grote en kleine projecten. Dat kan de configuratie bij nieuwbouw zijn, maar ook onderhoud, aanpassing en upgrading. Het geven van een workshop of een training dan wel een productpresentatie, schrikt je niet af, maar vind je juist leuk en leerzaam.

  • Ondersteuning van klanten bij de uitvoering van projecten, zowel van binnenuit als op locatie in Nederland (30 tot soms 50% ‘buiten’).
  • Application engineering,
  • serviceverlening,
  • projectleiding,
  • instructie van externe technici en troubleshooting.

Zoek je het breed? Dan kunnen we het in dit geval niet leuker maken 😊.

PROFIEL: Hier komen (dus) veel competenties samen. Maar de basis is je technische kennis op HBO-niveau. Denk aan elektrotechniek, ict, technische natuurkunde. Ervaring zegt ons minder dan talent, attitude, servicebereidheid en vriendelijkheid.

Jouw woonplaats ligt ergens binnen een straal van pakweg 40 km rond Eindhoven.

Veel begeleiding en geduld zijn in deze organisatie aanwezig. Hier staan ze met beide benen op de grond, waarbij de klant wel altijd voorop staat. En jij niet zeurt, maar doet!

Alle ruimte om je eigen grenzen te ontdekken, en een spannende carrière. Omdat je nu bijvoorbeeld te weinig kansen krijgt. Je ziet ze wel, maar je mag niet. Misschien voel je je “opgeborgen” in een functie, terwijl – inderdaad – de wereld zo groot is.

Ga ervoor!

Salarisindicatie rond EUR 45.000,-. Mooie personenauto van de zaak. Groeien moet en kan (op verschillende gebieden).

REAGEREN: Met een korte motivatie en een uitgebreide cv naar info@nnc.nl. Ton Westphal zal je reactie vertrouwelijk behandelen, natuurlijk.

(Door te reageren verklaar je je akkoord met ons privacyreglement, zoals dat is gepubliceerd op deze site.)

Doorgroeien naar dat wat je echt leuk vindt. Wisselende omgevingen, nieuwe technieken. Mensenwerk.

Wat vindt u eigenlijk zelf? (Niet bedoeld voor sollicitaties.)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.