EEN NIEUWE MARGÉ (30-40 uur)

VACATURENUMMER: 20.44260

LOCATIE: Regio Eindhoven.

ORGANISATIE: Elbo Technology (gevestigd op het Science Park in Eindhoven/Son) is een solide technische handelsonderneming met zo’n 30 medewerkers. Inkoop, verkoop en technische support. Zelfstandig, opmerkelijk succesvol en met een 35-jarige reputatie. Niet te klein, en groot genoeg. Vergaande specialisatie in “veiligheid”. Beveiliging van en voor mensen, dankzij geavanceerde controle- en bewakingssystemen. Denk aan camera’s, telecommunicatie, professionele intercom en noodverlichting. Denk ook bijvoorbeeld aan toegangscontrole voor moderne appartementencomplexen.

De markt is altijd business-to-business, dus grote, vaak industriële eindgebruikers, utiliteit en de brede installatiewereld. Geen levering aan consumenten. De toeleveranciers bevinden zich verspreid over Europa.

FUNCTIE: Na acht jaar gaat Margé de organisatie verlaten. Zij vindt het tijd voor een nieuwe stap, daarom zoekt Elbo een adequate opvolger. Dat zal nog niet meevallen, want Margé heeft die functie al die jaren inhoud gegeven. Gevraagd naar haar belangrijkste werkzaamheden, geeft zij het volgende op:

  1. Inkoop/bestellingen en de volledige administratieve verwerking daarvan;
  2. Het invoeren en verwerken van orders voor de verschillende afdelingen en producten in het ERP-programma van Microsoft;
  3. Controle op voortgang van backorders en afroeporders.

Dit is dus een administratief/logistieke functie, waarbij de processen vooral dankzij Margé in goede banen worden geleid. Van afroep en factuurcontrole, tot aanvullende prijsafspraken en het voorraadbeheer. Supply chain management. Kleine afdeling, veel teamwerk, jonge mensen. Overleggen, uitzoeken, afhandelen. Jij bent het type dat daar graag mee aan de gang gaat: kan het, wat kost het, wanneer heb ik het… En natuurlijk leg je alles professioneel en zakelijk vast, omdat afspraken bij jou altijd afspraken zijn.

PROFIEL: HBO-niveau, alhoewel daar niet altijd een specifieke beroepsopleiding aan ten grondslag hoeft te liggen. Een slimme “Havo-klant” hoeft nog niet af te haken. Een grote accuratesse is het belangrijkste. Daarnaast een hele dienstbare instelling: niet zeuren maar gewoon DOEN. Aanvullende werkzaamheden, dus een brede inzet in de kantooromgeving, vind je niet storend maar juist leuk. Orders noteren, klantenvragen beantwoorden, levertijden communiceren. Zo ontstaat er een leuke en afwisselende functie, waarin je je volop zult kunnen ontplooien. Zie Margé.

Je inzetbaarheid is in principe vijf dagen; in overleg, maar met tenminste zes uren per dag. Elbo vraagt een grote flexibiliteit en een “geen gezeur mentaliteit”, die krijg je hier ook terug. Elbo doet nergens moeilijk over, maar verwacht wel inzet en kwaliteit.

Salarisindicatie op fulltime basis tot EUR 40.000,-.

REAGEREN: Met een korte motivatie en een uitgebreide cv naar info@nnc.nl. Ton Westphal zal je reactie vertrouwelijk behandelen, natuurlijk.

(Door te reageren verklaar je je akkoord met ons privacyreglement, zoals dat is gepubliceerd op deze site.)

Wat vindt u eigenlijk zelf? (Niet bedoeld voor sollicitaties.)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.