COMMERCIELE GROEIFUNCTIE DIE TOT ALLES KAN LEIDEN

VACATURENUMMER: 10.44260

LOCATIE: Science Park Eindhoven.

ORGANISATIE: Elbo Technology is een technische handelsonderneming met zo’n 30 medewerkers. Zelfstandig, succesvol en met een uitgesproken visie. Zeer gespecialiseerd en exclusief pakket van producten. Gericht op beveiliging van woonomgevingen, zoals appartementencomplexen en dure villabouw. Maar ook professionele systemen voor camerabewaking en bezoekregistratie binnen bijvoorbeeld bankinstellingen, gevangenissen en ziekenhuizen. Plus een serie high end noodverlichtingsproducten.

Steeds vaker worden ook (letterlijk) levensbelangrijke, openbare projecten uitgevoerd. Denk in dat geval aan voorzieningen om alle verkeer in autotunnels te monitoren. Op die manier wordt de communicatie bij calamiteiten als brand en verkeersongevallen gewaarborgd.

Men levert aan de gespecialiseerde installatiewereld in Nederland. Geen “dozen”, maar dus vooral oplossingen. Geen geschreeuw, geen (target-)waan van de dag, geen telesales en geen telemarketing. Wél veel kennis van zaken, een grote professionaliteit en zichtbare efficiency.

FUNCTIE: Misschien heb je deze functie nog niet zo lang geleden al eens voorbij zien komen. Dat klopt. Lopen er dan mensen weg, of zijn de keuzes voor nieuwelingen niet goed (genoeg) geweest? Integendeel. Want in dit geval groeien twee mensen van de afdeling door naar andere jobs, binnen Elbo. Omdat ze dat liever doen, daar beter geschikt voor zijn of omdat ze nieuwe kansen willen benutten. Precies daarom (en daarvoor) zoeken we nieuw talent.

We zijn primair op zoek naar een systeemadviseur, in plaats van een verkoper van producten. Daarom begin je met een intensieve inwerkperiode, waarin je allround meedraait met de verkoop-binnendienst (vijf directe collega’s). Onder goede begeleiding kun je hier groeien, en dat is ook wat je wilt (zie beide voorgangers). Je bent ambitieus, misschien stroom je straks wel door naar een meer marketinggerichte job, of wie weet naar de verkoop buitendienst. Als je dat wilt. Wat we vooral willen aangeven: binnen deze organisatie liggen veel mogelijkheden.

Langzamerhand zul je je gaan specialiseren in een eigen producten- en/of klantengroep op nationaal niveau. Je maakt je eigen offertes en natuurlijk volg je deze ook zelf op. Zo word jij hèt aanspreekpunt van je accounts, met wie je een langjarige relatie zal gaan opbouwen.

PROFIEL: Schoolverlater+, HBO-niveau, idealiter één of twee jaar ervaring in een handelsomgeving. Maar het gaat je nu niet snel genoeg; je zoekt reële perspectieven. Mogelijk heb je al de nodige ervaring binnen een heel andere branche, bijvoorbeeld de horeca, of het winkelbedrijf. Maar je kunt en je wilt méér. Doorleren, professionaliseren, een carrière maken.

Natuurlijk ben je vooral commercieel geïnteresseerd. Sales en marketing. Directe communicatie met interessante klanten. Inhoudelijk adviseren, waar iedereen wijzer van wordt. Affiniteit met techniek – elektronica, ICT, camera’s, beeld en geluid… – is meer dan zomaar meegenomen.

Maar ook een vriendelijke, dienstbare instelling, betrouwbaarheid, doorzettingsvermogen en nauwkeurig werken zijn belangrijke zaken in deze functie, waarbij het allemaal draait om vaak grote offertes en belangrijke opdrachten.

Salarisindicatie van EUR 35.000,-.

REAGEREN: Met een korte motivatie en een uitgebreide cv naar info@nnc.nl. Ton Westphal zal je reactie zeer vertrouwelijk behandelen, en je krijgt binnen 72 uur sowieso een bericht terug. (Door te reageren verklaar je je akkoord met ons privacyreglement, zoals dat is gepubliceerd op deze site.)

Samen-werken aan de beste oplossing voor de klant.

Wat vindt u eigenlijk zelf? (Niet bedoeld voor sollicitaties.)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.