COMMERCIELE GROEIFUNCTIE DIE TOT ALLES KAN LEIDEN

VACATURE: 20.44260

ORGANISATIE: Elbo Technology is gevestigd op het Science Park in Son/Eindhoven. Een buitengewoon stabiele en succesvolle (handels-)organisatie met zo’n 30 medewerkers, van wie de meesten al lang bij Elbo werkzaam zijn. Dat zegt veel, zo niet alles.

Exclusieve import en uitgebreide service van producten op het gebied van domotica, beveiliging, high-end camera- en intercom-systemen en industriële noodverlichting. Veel “toegevoegde waarde”. Business-to-business. Denk aan penitentiaire inrichtingen, politie, brandweer, appartementencomplexen, ziekenhuizen en vermogende particulieren, die hun oprijlaan continu willen monitoren… Beveiliging wordt overal steeds belangrijker.

“Domotica” mag je breed interpreteren: van deurtelefonie en deurvideo tot andere oplossingen op het gebied van beveiliging, communicatie en automatisering binnen huishoudens. Die ontwikkelingen gaan supersnel.

Men levert aan de gespecialiseerde installatiewereld in Nederland. Geen “dozen”, maar dus vooral oplossingen. Geen geschreeuw, geen (target-)waan van de dag, geen telesales en geen telemarketing. Wél veel kennis van zaken, een grote professionaliteit en zichtbare efficiency.

FUNCTIE: We zijn primair op zoek naar een systeemadviseur, in plaats van een verkoper van producten. Daarom begin je met een intensieve inwerkperiode, waarin je allround meedraait met de verkoop-binnendienst (vijf directe collega’s). Onder goede begeleiding kun je hier groeien, en dat is ook wat je wilt. Je bent ambitieus, wil over een paar jaar doorstromen naar een meer marketinggerichte job, of misschien wel de buitendienst… Wat we vooral willen aangeven: binnen deze organisatie liggen veel mogelijkheden.

Langzamerhand zul je je gaan specialiseren in een eigen producten- en/of klantengroep op nationaal niveau. Je maakt je eigen offertes en natuurlijk volg je deze ook zelf op. Zo word je hèt aanspreekpunt van jouw accounts, met wie je een langjarige relatie zult gaan opbouwen.

PROFIEL: Schoolverlater+, HBO-niveau, idealiter één of twee jaar ervaring in een handelsomgeving. Maar het gaat je nu niet snel genoeg; je zoekt reële perspectieven. Mogelijk heb je al de nodige ervaring binnen een heel andere branche, bijvoorbeeld de horeca, of het winkelbedrijf. Maar je kunt en je wilt méér. Doorleren, professionaliseren, een carrière maken.

Natuurlijk ben je vooral commercieel geïnteresseerd. Sales en marketing. Directe communicatie met interessante klanten. Inhoudelijk adviseren, waar iedereen wijzer van wordt. Affiniteit met techniek – elektronica, ICT, camera’s, beeld en geluid… – is meer dan zomaar meegenomen.

Maar ook een vriendelijke, dienstbare instelling, betrouwbaarheid, doorzettingsvermogen en nauwkeurig werken zijn belangrijke zaken in deze functie, waarbij het allemaal draait om vaak grote offertes en belangrijke opdrachten.

REAGEREN: Het kan zijn dat je deze vacature hier al eerder bent tegengekomen. Dat klopt. Mensen groeien door bij Elbo, en vooral: binnen Elbo. Dat betekent dat we deze job en afdeling steeds meer beschouwen als een kweekvijver voor talent. Zie ook de functietitel.

Graag met een uitgebreide cv naar info@nnc.nl. Ton Westphal is je contactpersoon. Natuurlijk behandelt hij jouw reactie vertrouwelijk.

(Door te reageren verklaar je je akkoord met ons privacyreglement, zoals dat is gepubliceerd op deze site.)

Samen komen we verder.

Wat vindt u eigenlijk zelf? (Niet bedoeld voor sollicitaties.)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.