HOOFD ADMINISTRATIE EN MEER

VACATURENUMMER: 44260

LOCATIE: Zuidoost-Brabant.

ORGANISATIE: We zouden hier natuurlijk namen als Business Controller, Manager Finance & Logistics en Head of Financial Operations kunnen opschrijven. Maar bij Elbo vinden we dat er al genoeg inflatie in het echte leven bestaat. Gaan we niet doen. Noem het gewoon bij zijn naam. We zoeken dus iemand die verantwoordelijk wordt voor de verzameling, registratie en verslaglegging van alle financiële cijfers, inclusief de goederenstroom. Slimme lijstjes en nóg betere analyses. Een administratie die stáát, en processen die lopen zoals het moet. Dankzij jou.

Elbo Technology is gevestigd op het Science Park in Son/Eindhoven. Een buitengewoon stabiele en succesvolle (handels-)organisatie met zo’n 30 medewerkers, van wie de meesten al lang bij Elbo werkzaam zijn. Dat zegt veel, zo niet alles.

Exclusieve import en uitgebreide service van producten op het gebied van domotica, beveiliging, high-end camera- en intercom-systemen en industriële noodverlichting. Veel “toegevoegde waarde”. Business-to-business. Denk aan penitentiaire inrichtingen, politie, brandweer, appartementencomplexen, ziekenhuizen en vermogende particulieren, die hun oprijlaan continu willen monitoren… Beveiliging wordt overal steeds belangrijker.

“Domotica” mag je breed interpreteren: van deurtelefonie en deurvideo tot andere oplossingen op het gebied van beveiliging, communicatie en automatisering binnen huishoudens. Die ontwikkelingen gaan supersnel.

FUNCTIE: In deze functie draait het veel meer om inhoud dan hiërarchie. Het is een kleine stafafdeling binnen het grotere geheel, met drie (parttime) medewerkers. Naast de volledige financiële en logistieke administratie, behoren zaken als ICT en het beheer van alle ISO-procedures bij jouw functie. Je bent geen ‘automatiseerder’ of ‘helpdesk’, maar het up to date houden van functionaliteit en infrastructuur van alle hard- en software, in samenwerking met externe partijen, zitten wel in je pakket. Om deze functie nog wat breder te maken, wordt ook de hrm-administratie aan je toevertrouwd.

Dit is vooral een operationele job. Vakkennis, betrouwbaarheid en discretie spelen hier vanzelfsprekend een doorslaggevende rol. Je zit dicht tegen de directie aan, ook waar het gaat om (ook ongevraagde) advisering, signalering en beleid. Zoals al opgemerkt, met beide benen op de grond.

PROFIEL: Niveau? WO of HBO. Bedrijfseconomie, Heao, SPD… Belangstelling voor innovatie en automatisering. Elkaar weldoordacht verder helpen op basis van de harde cijfers, in plaats van gedroomde, en dus onbestaanbare oplossingen. Vaktechnische ontplooiing. Meegroeien met organisatie en deze markten, die steeds vaker worden gedomineerd door maatschappelijk en verantwoord ondernemen. De producten en dienstverlening van Elbo staan ergens voor. Jij ook?

Salarisindicatie van EUR 50.000,-.

REAGEREN: Graag met een uitgebreide cv naar info@nnc.nl. Ton Westphal is je contactpersoon. Natuurlijk behandelt hij jouw reactie vertrouwelijk.

(Door te reageren verklaar je je akkoord met ons privacyreglement, zoals dat is gepubliceerd op deze site.)

Samen de goede dingen boven water krijgen. Bijhouden wat er gebeurt.

Wat vindt u eigenlijk zelf? (Niet bedoeld voor sollicitaties.)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.