PROJECT ENGINEER DOMOTICA EN MEER

VACATURE: 40.44260

LOCATIE: Eindhoven.

ORGANISATIE: Elbo Technology is gevestigd op het Science Park in Son/Eindhoven. Een buitengewoon stabiele en succesvolle, zelfstandige organisatie met zo’n 30 medewerkers, van wie de meesten al lang bij Elbo werkzaam zijn. Dat zegt veel. Investeren in mensen, aandacht voor het individu. Met elkaar beter worden. Leuk werken met leuke mensen. Dat vinden ze hier heel belangrijk.

Exclusieve import en uitgebreide service van producten op het gebied van domotica, beveiliging en high-end camera- en intercom-systemen. Plus een serie slimme noodverlichtingsproducten.

Veel “toegevoegde waarde”. Business-to-business. Denk niet alleen aan supermoderne en vaak zeer prestigieuze appartementencomplexen, waar toegang en beveiliging vitaal zijn. Die activiteiten spelen zich vaak af in “een verticale stad”. Daar waar wonen, werken en recreëren (horeca, sporten en bewegen) perfect samenkomen. Maar Elbo doet méér: penitentiaire inrichtingen, defensie, verkeerstunnels en andere, vaak grote projecten in de utiliteit. Ook woningcorporaties, verspreid door het land, besteden steeds meer uit op het brede gebied van “technical security”. Kortom: beveiliging wordt overal steeds belangrijker. En Elbo loopt voorop; ze zijn daar niet te klein en groot genoeg.

Levering, support en technisch maatwerk gebeurt in samenspraak met de gespecialiseerde installatiewereld, Elbo is daarbij de exclusieve vertegenwoordiger in Nederland van enkele toonaangevende, Europese fabrikanten, die ook hun volledige garantieafwikkeling aan Elbo hebben toevertrouwd.

FUNCTIE: Groei, groei, groei. Nieuwe productlijnen die nóg meer kunnen. Denk aan connectiviteit, rapportage en management. Camerabewaking, video (CCTV) en audio in de vorm van spreek-/luisterverbindingen (intercom), die bijna overal in professionele omgevingen kunnen worden toegepast. Dat vergt specialistische kennis, binnen afwisselende en vaak bijzondere omgevingen.

  • Je wordt technisch, maar soms ook commercieel betrokken bij grote en kleine projecten. Dat kan de configuratie bij nieuwbouw zijn, maar ook onderhoud, aanpassing en upgrading.
  • Het geven van een workshop of een training dan wel een productpresentatie, schrikt je niet af, maar vind je juist leuk en leerzaam.
  • Ondersteuning van klanten bij de uitvoering van projecten, zowel van binnenuit als op locatie in Nederland (30 tot soms 50% ‘buiten’).

Application engineering, serviceverlening, projectleiding, instructie van externe technici en troubleshooting. Zoek je het breed? Dan kunnen we het in dit geval niet leuker maken 😊.

PROFIEL: Hier komen (dus) veel competenties samen. Maar de basis is je technische kennis op HBO-niveau. Denk aan elektrotechniek, elektronica, ict, technische natuurkunde. Ervaring zegt ons minder dan talent, attitude, servicebereidheid en vriendelijkheid.

Jouw woonplaats ligt ergens binnen een straal van pakweg 40 km rond Eindhoven.

In deze organisatie zijn veel begeleiding, kennis en geduld aanwezig. Beide benen op de grond. Efficiëntie, overleg, structuur. Zodat ook jij je op je gemak voelt, en iedere dag weer een beetje beter kunt worden.

Alle ruimte om je eigen grenzen te ontdekken. Voor een spannende carrière. Omdat je nu bijvoorbeeld te weinig kansen krijgt. Je ziet ze wel, maar je mag niet. Misschien voel je je “opgeborgen” in een functie, terwijl – inderdaad – de wereld zo groot is.

Ga ervoor!

Salarisrange van EUR 35.000 tot EUR 50.000, wat uiteraard wordt bepaald door de relevante ervaring, opleiding en expertise die je zelf meeneemt. Maar je krijgt sowieso een mooie personenauto van de zaak.

REAGEREN: Graag met een uitgebreide cv naar info@nnc.nl. Ton Westphal is je contactpersoon. Natuurlijk behandelt hij jouw reactie vertrouwelijk. (Door te reageren verklaar je je akkoord met ons privacyreglement, zoals dat is gepubliceerd op deze site.)

Als je je helemaal op je gemak voelt in je huidige baan, dan hoef je natuurlijk niet te reageren. Maar zou het beter kunnen, vooral op het gebied van werkplezier en leermogelijkheden, dan ligt hier een mooie kans. (Photo by Jon Tyson on Unsplash)

Wat vindt u eigenlijk zelf? (Niet bedoeld voor sollicitaties.)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.