COMMERCIELE GROEIFUNCTIE DIE TOT ALLES KAN LEIDEN

VACATURENUMMER: 20.44260

LOCATIE: Science Park Eindhoven.

ORGANISATIE: Elbo Technology: Technische handelsonderneming met een kleine 30 medewerkers. Zelfstandig, succesvol en met een uitgesproken visie.

 • Gericht op beveiliging van woonomgevingen, zoals appartementencomplexen en dure villabouw.
 • Maar ook professionele systemen voor camerabewaking en bezoekregistratie binnen bijvoorbeeld bankinstellingen, gevangenissen en ziekenhuizen.
 • Plus een serie high end noodverlichtingsproducten.

   Steeds vaker worden ook (letterlijk) levensbelangrijke, openbare projecten uitgevoerd. Denk in dat geval aan voorzieningen om alle verkeer in autotunnels te monitoren. Op die manier wordt de communicatie bij calamiteiten als brand en verkeersongevallen gewaarborgd.

   Men levert aan de gespecialiseerde installatiewereld in Nederland. Geen “dozen”, maar dus vooral oplossingen. Geen geschreeuw, geen (target-)waan van de dag, geen telesales en geen telemarketing. Wél veel kennis van zaken, een grote professionaliteit en zichtbare efficiency.

   FUNCTIE: We zijn primair op zoek naar een systeemadviseur, in plaats van een verkoper van producten. Daarom begin je met een intensieve inwerkperiode, waarin je allround meedraait met de verkoop-binnendienst (vijf directe collega’s). Onder goede begeleiding kun je hier groeien, en dat is ook wat je wilt. Je bent ambitieus, wilt over een paar jaar doorstromen naar een meer marketinggerichte job, of misschien wel de buitendienst… Wat we vooral willen aangeven: binnen deze organisatie liggen veel mogelijkheden.

   Langzamerhand zul je je gaan specialiseren in een eigen producten- en/of klantengroep op nationaal niveau. Je maakt je eigen offertes en natuurlijk volg je deze ook zelf op. Zo word je hèt aanspreekpunt van je accounts, met wie je een langjarige relatie zult gaan opbouwen.

   PROFIEL: Schoolverlater+, HBO-niveau, idealiter één of twee jaar ervaring in een handelsomgeving. Maar het gaat je nu niet snel genoeg; je zoekt reële perspectieven. Mogelijk heb je al de nodige ervaring binnen een heel andere branche, bijvoorbeeld de horeca, of het winkelbedrijf. Maar je kunt en je wilt méér. Doorleren, professionaliseren, een carrière maken.

   Natuurlijk ben je vooral commercieel geïnteresseerd. Sales en marketing. Directe communicatie met interessante klanten. Inhoudelijk adviseren, waar iedereen wijzer van wordt. Affiniteit met techniek – elektronica, ICT, camera’s, beeld en geluid… – is meer dan zomaar meegenomen.

   Maar ook een vriendelijke, dienstbare instelling, betrouwbaarheid, doorzettingsvermogen en nauwkeurig werken zijn belangrijke zaken in deze functie, waarbij het allemaal draait om vaak grote offertes en belangrijke opdrachten.

   REAGEREN: Graag met een uitgebreide cv naar info@nnc.nl. Ton Westphal is je contactpersoon. Natuurlijk behandelt hij jouw reactie vertrouwelijk. (Door te reageren verklaar je je akkoord met ons privacyreglement, zoals dat is gepubliceerd op deze site.)

   Dit is hier heel erg van toepassing. Misschien werk je nu in onregelmatige diensten, en in de weekeinden en op de komende feestdagen in de horeca of de retail. Kies voor jezelf, en de opbouw van een stabiele carrière. (Photo by Etienne Girardet on Unsplash)

   Wat vindt u eigenlijk zelf? (Niet bedoeld voor sollicitaties.)

   Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

   WordPress.com logo

   Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

   Twitter-afbeelding

   Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

   Facebook foto

   Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

   Verbinden met %s

   Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.