EIGENZINNIG BEDRIJF ZOEKT ZWARE ACCOUNTMANAGER

VACATURENUMMER: 10.44260

LOCATIE: landelijk, met als woonplaats een straal van zo’n 50 km rond Eindhoven

ORGANISATIE: Elbo Technology in het Brabantse Son is een technische handelsonderneming met een kleine 30 medewerkers. Zelfstandig, succesvol, uitgesproken visie. Zeer gespecialiseerd en exclusief pakket van producten. Gericht op beveiliging van woonomgevingen, zoals appartementencomplexen en dure villabouw. Prachtige domotica. Maar ook professionele systemen voor camerabewaking en bezoekregistratie binnen bijvoorbeeld bankinstellingen, gevangenissen en ziekenhuizen. En daarnaast ook nog een serie high end noodverlichtingsproducten.

De focus ligt overduidelijk niet op “producten”, maar op “oplossingen”. Oftewel: minder praten en meer luisteren. En vervolgens vooral ook DOEN.

FUNCTIE: “Sales” in de buitendienst is hier een specialiteit. Het gaat vaak om grote projecten, afhankelijk van jouw voorkeur en affiniteit binnen de woningbouw dan wel utiliteit, industrie, verkeer & infra.

Je werkt aan nieuwe en bestaande relaties in de markt van de grootste projecten in woningbouw en ‘mixed-use’-toepassingen. Dan spreek je met projectontwikkelaars en woningcorporaties, maar ook de advieswereld en installateurs die daarbij betrokken zijn behoren tot je doelgroep. Met unieke, geïntegreerde oplossingen voor communicatie, beveiliging en comfort. Denk onder meer aan intercom, toegangscontrole, camerabewaking, woningautomatisering en noodverlichting. Plus, niet te vergeten, het centrale beheer daarvan.

Binnen de utiliteit draait het ook om de grootste opdrachtgevers, adviseurs, installateurs en systeem integratoren. Met onder meer de audiosystemen voor intercom, omroep & ontruiming van Zenitel.

Nieuwbouw, renovatie en onderhoud. In alle gevallen heb je een sterk verhaal op basis van werkelijk zeer geavanceerde techniek en ondersteund door een optimale dienstverlening, ook vanuit R&D van de fabrikant. Met een stevige verkoop binnendienst en de nodige technische productspecialisten om je te faciliteren.

Eenmaal ingewerkt, opereer je tamelijk solistisch, zelfstandig, drie tot vier dagen buiten. Als een ondernemer in loondienst. Eigen afspraken, zelf de leads genereren. Daarbij kun je voortborduren op enkele zeer aansprekende en reeds gerealiseerde, of thans nog lopende projecten, zoals De Zalmhaventorens in Rotterdam en Valley in Amsterdam.

PROFIEL: HBO. Natuurlijk met de nodige jaren ervaring in een zelfstandige buitendienstfunctie. Geen mooie verhalenverteller, maar een gekwalificeerde professional die méér uit zijn (of haar!) carrière wil halen met toekomstbestendige producten en diensten. Binnen een betrouwbare organisatie, waar het niet alleen maar draait om verkoop en marge. Je hebt belangstelling voor state of the art technische oplossingen en alle ontwikkelingen daarin. Zo ben je een gerespecteerd gesprekspartner voor ondernemers, inkopers, project- en facility managers.

Salarisindicatie van EUR 45.000,- tot zo’n EUR 65.000,-, vast. Plus natuurlijk een mooie auto van de zaak.

REAGEREN: Graag met een uitgebreide cv naar info@nnc.nl. Ton Westphal is je contactpersoon. Natuurlijk behandelt hij jouw reactie vertrouwelijk. (Door te reageren verklaar je je akkoord met ons privacyreglement, zoals dat is gepubliceerd op deze site.)

“Verkopen” betekent bij Elbo iets anders dan de gebruikelijke, valse clichés. (Photo by Jonny Gios on Unsplash)

Wat vindt u eigenlijk zelf? (Niet bedoeld voor sollicitaties.)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.