COÖRDINERENDE COMMERCIELE GROEIFUNCTIE

VACATURENUMMER: 20.44260

LOCATIE: Science Park Eindhoven.

ORGANISATIE: Elbo Technology: Technische handelsonderneming met een kleine 30 medewerkers. Zelfstandig, succesvol en met een uitgesproken visie.

 • Gericht op beveiliging van woonomgevingen, zoals appartementencomplexen en dure villabouw.
 • Maar ook professionele systemen voor camerabewaking en bezoekregistratie binnen bijvoorbeeld bankinstellingen, gevangenissen en ziekenhuizen.
 • Plus een serie high end noodverlichtingsproducten.

  Steeds vaker worden ook (letterlijk) levensbelangrijke, openbare projecten uitgevoerd. Denk in dat geval aan voorzieningen om alle verkeer in autotunnels te monitoren. Op die manier wordt de communicatie bij calamiteiten als brand en verkeersongevallen gewaarborgd.

  Men levert aan de gespecialiseerde installatiewereld in Nederland. Geen “dozen”, maar dus vooral oplossingen. Geen geschreeuw, geen (target-)waan van de dag, geen telesales en geen telemarketing. Wél veel kennis van zaken, een grote professionaliteit en zichtbare efficiency.

  Onder goede begeleiding krijg je straks de verantwoordelijkheid voor alle klanten in West-Nederland. Dat betekent een stuk werkverdeling, nauw overleg met de buitendienst en de technische collega’s. Jij bewaakt als een ‘meewerkend voorman’ (m/v) de commerciële afspraken met ‘jouw’ klanten.

  Je bent ambitieus, wil over een paar jaar doorstromen naar een meer marketinggerichte job, of misschien wel zélf de buitendienst in gaan. Hoeft niet, kan wel. Wat we vooral willen aangeven: binnen deze organisatie liggen veel mogelijkheden.

  Je maakt (ook) je eigen offertes en natuurlijk volg je deze ook zelf op. Zo word je hèt aanspreekpunt van je accounts, met wie je een langjarige relatie zult gaan opbouwen. Het is bij Elbo dus zeker geen ‘hit & run’, als je begrijpt wat we bedoelen.

  PROFIEL: HBO-niveau, idealiter een jaar of vijf tot tien relevante werkervaring. Die kan zijn opgedaan in een handelsomgeving, maar mogelijk ook binnen de horeca, facilitaire dienstverlening of misschien wel de retail. Het gaat om commerciële en communicatieve kwaliteiten, waarbij bureau en beeldscherm je niet afschrikken.

  Het gaat je nu niet snel genoeg; je zoekt reële perspectieven. Groeien, professionaliseren, een carrière maken.

  Maar ook een vriendelijke, dienstbare instelling, betrouwbaarheid, doorzettingsvermogen en nauwkeurig werken zijn belangrijke zaken in deze functie, waarbij het allemaal draait om vaak grote offertes en belangrijke opdrachten.

  Natuurlijk ben je vooral commercieel geïnteresseerd. Sales en marketing. Directe communicatie met interessante klanten. Inhoudelijk adviseren, waar iedereen wijzer van wordt. Affiniteit met techniek – elektronica, ICT, camera’s, beeld en geluid… – is meer dan zomaar meegenomen.

  Fulltime; salarisindicatie van max. EUR 45.000,-.

  REAGEREN: Graag met een uitgebreide cv naar info@nnc.nl. Ton Westphal is je contactpersoon. Natuurlijk behandelt hij jouw reactie vertrouwelijk. (Door te reageren verklaar je je akkoord met ons privacyreglement, zoals dat is gepubliceerd op deze site.)

  Dit is hier heel erg van toepassing. Misschien werk je nu in onregelmatige diensten, en in de weekeinden en op de komende feestdagen in de horeca of de retail. Kies voor jezelf, en de opbouw van een stabiele carrière. (Photo by Etienne Girardet on Unsplash)

  Wat vindt u eigenlijk zelf? (Niet bedoeld voor sollicitaties.)

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  Verbinden met %s

  Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.