EIGEN AFDELING: PERSONEEL/FINANCIEEL/ADMINISTRATIEF

VACATURE: 44260

LOCATIE: Science Park, Eindhoven.

ORGANISATIE: Dit is een nieuw vorm te geven functie. Er is ook niet zomaar een ‘etiket’ op te plakken, of een functiebenaming die de lading dekt. Breed, dat wel. In het hart van de organisatie. Want wat is er nou belangrijker dan mensen en cijfers? Om te kiezen, om te sturen, om te lezen. Met beide benen in de praktijk, operationeel. Kleinschalig, zonder dikdoenerij. En allesbehalve saai.

Elbo Technology (onlangs 35 jaar oud geworden) is gevestigd op het Science Park in Son/Eindhoven. Een buitengewoon stabiele en succesvolle, zelfstandige organisatie met zo’n 30 medewerkers, van wie de meesten al lang bij Elbo werkzaam zijn. Dat zegt veel. Investeren in mensen, aandacht voor het individu. Met elkaar beter worden. Leuk werken met leuke mensen. Dat vinden ze hier heel belangrijk.

Groothandel, met uitgebreide technische support voor de installateur. Business to business. Import en service van exclusieve producten op het gebied van domotica, beveiliging en high-end camera- en intercom-systemen. Plus een serie slimme noodverlichtingsproducten.

Inkoop bij de eigen fabrikanten, verspreid door Europa. Verkoop (binnen Nederland), service, onderhoud en de volledige logistiek daaromheen. Voorraadhoudend.

FUNCTIE: We schreven het hierboven al. Mensen en cijfers. Niet hiërarchisch, maar wel heel functioneel. De volledige personeelsadministratie: vakantiedagen, ziek- en hersteldmeldingen. Contractbeheer van leaseauto’s en telefoons. Pensioenen. De (externe) salarisadministratie voeden en up to date houden. Beheer en opvolging van de arbeidsovereenkomsten.

Als je de organisatie beter leert kennen, komen daar in nauw overleg met de directie ook de werving- en selectieactiviteiten bij. De contacten met externe adviseurs. Maar zoveel mogelijk zélf doen. Doen! Je zorgt voor een shortlist van kandidaten, inclusief je eigen ideeën en gedachten daarbij. Je begeleidt de procedures en bent verantwoordelijk voor een correcte en altijd tijdige communicatie met de sollicitanten. Afspraak is afspraak is niet voor niets het motto van Elbo Technology 😉.

Dan de cijfers. In samenspraak met de manager van het Bedrijfsbureau, ben jij het ijkpunt als het gaat om betalingen. Correct en op tijd, ook hier. Niet alleen bij de crediteuren, maar zeker ook de debiteuren. Kloppen de kredietlimieten nog wel, of moeten we die aanpassen in overleg met de kredietverzekeringsmaatschappij? Hoe zit het met die kortingspercentages?

De breedte en afwisseling van werkzaamheden, maakt deze job al met al veeleisend. Er komt van alles op je af. Van die klant die nu echt moet worden aangemaand, tot een ziekmelding en een uitdiensttreding. Maar jij behoudt niet alleen de rust, maar ook het overzicht. Je bent niet bang om prioriteiten te stellen, en anderen (daarop) aan te spreken.

PROFIEL: Dus een belangrijke job, maar nuchter als dat je bent zie je dat zelf niet zo. No nonsens. Een stabiele factor. Je werkt in goed overleg met veel Elbo-collega’s samen. Dat kan zijn met inkoop (prijzen), verkoop (leverafspraken) of met de man in het magazijn (voorraad en transport). Je zit er middenin.

Eenmansfunctie (m/v). Lekker zelfstandig, eigen kantoor, maar niet alleen. Je gaat iemand opvolgen die dit werk de afgelopen 35 jaar heeft gedaan en nu een stap terug doet.

HBO-niveau. Invulling op basis van 30 tot 40 uur, waarbij veel maatwerk mogelijk is. Een jaar of tien, twintig relevante werkervaring. “Levenswijsheid.” Salarisindicatie obv fulltime: max. EUR 45.000,-.

Jouw woonplaats ligt ergens binnen een straal van pakweg 40 km rond Eindhoven.

REAGEREN: Met een korte motivatie en een uitgebreide cv naar Ton Westphal: info@nnc.nl. Uiteraard garandeert hij een vertrouwelijke behandeling van je reactie. (Door te reageren verklaar je je akkoord met ons privacyreglement, zoals dat is gepubliceerd op deze site.)

De sprong wagen. Eerst jij, en dan zorg jij er voor dat ook je collega’s verder komen. Omdat jij, en zij, méér kunnen dan dat je zelf denkt.

Wat vindt u eigenlijk zelf? (Niet bedoeld voor sollicitaties.)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.