‘STERKHOUDER’ COMMERCIELE BINNENDIENST (DOMOTICA)

LOCATIE: Science Park Eindhoven.

ORGANISATIE: Elbo Technology (onlangs 35 jaar oud geworden) is gevestigd op het Science Park in Son/Eindhoven. Een buitengewoon stabiele en succesvolle, zelfstandige organisatie met zo’n 30 medewerkers, van wie de meesten al lang bij Elbo werkzaam zijn. Dat zegt veel. Investeren in mensen, aandacht voor het individu. Met elkaar beter worden. Leuk werken met leuke mensen. Dat vinden ze hier heel belangrijk.

Technische handelsonderneming. Business to business. Uitgesproken visie. Zeer gespecialiseerd en exclusief pakket van producten. Domotica, security, communicatie. Gericht op beveiliging van woonomgevingen, zoals de vele prestigieuze appartementencomplexen die in grote steden verrijzen. Maar ook professionele systemen voor camerabewaking en bezoekregistratie binnen bijvoorbeeld bankinstellingen, gevangenissen, ziekenhuizen. Plus een serie high end noodverlichtingsproducten. Een mooie lijn, exclusieve producten die het leven aangenamer en veiliger maken.

Elbo levert aan de gespecialiseerde installatiewereld in Nederland. Geen “dozen”, maar wél oplossingen. Ook geen geschreeuw, geen (target-)waan van de dag, geen telesales en geen telemarketing. Wél veel kennis van zaken, een grote professionaliteit en zichtbare efficiency.

FUNCTIE: We zijn primair op zoek naar een systeemadviseur, in plaats van een verkoper van producten. Daarom begin je hier altijd met een intensieve inwerkperiode, waarin je allround meedraait met de verkoop-binnendienst (vijf directe collega’s). Onder goede begeleiding krijg je straks de verantwoordelijkheid voor alle klanten in het westen en noorden van ons land. Dat worden dus jóuw Relaties. Je zorgt voor een soepel commercieel proces, in nauw overleg met je collega’s in de buitendienst (zowel sales als engineers).

In de dagelijkse praktijk ben je veelal bezig met de opvolging van commerciële klantenvragen, eigen uitwerking en controle van offertes van collega’s. Natuurlijk heb je voldoende ambitie om ook zelf op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden. In die zin stuur je “je” verkopers op pad met gerichte informatie. Je bent ambitieus, wil over een paar jaar misschien wel doorstromen naar een meer marketinggerichte job, of zélf de buitendienst in gaan. Hoeft niet, kan wel. Wat we vooral willen aangeven: binnen deze organisatie liggen veel mogelijkheden.

PROFIEL: HBO-niveau, idealiter een jaar of vijf tot tien relevante werkervaring. Die kan zijn opgedaan in een handelsomgeving, maar mogelijk ook binnen de horeca, facilitaire dienstverlening of misschien wel de retail. Het gaat om commerciële en communicatieve kwaliteiten, waarbij bureau en beeldscherm je niet afschrikken.

Het gaat je nu niet snel genoeg; je zoekt reële perspectieven. Groeien, professionaliseren, een carrière maken. Inhoudelijk adviseren, waar iedereen wijzer van wordt. Affiniteit met techniek – elektronica, ICT, camera’s, beeld en geluid – is meer dan zomaar meegenomen.

Maar ook een vriendelijke, dienstbare instelling, betrouwbaarheid, doorzettingsvermogen en nauwkeurig werken zijn belangrijke zaken in deze functie, waarbij het allemaal draait om vaak grote offertes en belangrijke opdrachten.

Fulltime; salarisindicatie van max. EUR 45.000,-.

REAGEREN: Graag met een uitgebreide cv naar info@nnc.nl. Ton Westphal is je contactpersoon. Natuurlijk behandelt hij jouw reactie vertrouwelijk. (Door te reageren verklaar je je akkoord met ons privacyreglement, zoals dat is gepubliceerd op deze site.)

Leuk werken met leuke mensen. Maar altijd professioneel, op zoek naar resultaat en succes.

Wat vindt u eigenlijk zelf? (Niet bedoeld voor sollicitaties.)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.