TECHNISCH SPECIALIST DOMOTICA

LOCATIE: Science Park Eindhoven, en zo’n twee dagen per week het land in (op locatie).

ORGANISATIE: Elbo Technology in het Brabantse Son is een technische handelsonderneming met een kleine 30 medewerkers. Zelfstandig, succesvol, uitgesproken visie. Zeer gespecialiseerd en exclusief pakket van producten. Gericht op beveiliging van woonomgevingen, zoals grote en vaak prestigieuze appartementencomplexen. Prachtige domotica. Maar ook professionele systemen voor camerabewaking en bezoekregistratie binnen bijvoorbeeld bankinstellingen, gevangenissen, ziekenhuizen. Om het programma compleet te maken, voert Elbo ook nog exclusief een lijn high end noodverlichtingsproducten.

De focus ligt overduidelijk niet op “producten”, maar op “oplossingen”. Oftewel: minder praten en meer luisteren. En vervolgens vooral ook DOEN. Het ontzorgen van de klant is bij Elbo ‘on top of mind’.

Veel “toegevoegde waarde”. Business to business. Maar Elbo doet méér:

  • opdrachten voor defensie,
  • het faciliteren van (nood-)communicatie in verkeerstunnels en andere, vaak grote projecten in de utiliteit.
  • Ook woningcorporaties, verspreid door het land, besteden steeds meer uit op het brede gebied van “technical security” en het borgen van wooncomfort voor de bewoners.

Je zorgt er op die manier voor dat mensen vaak langer thuis, in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Mooi werk, met maatschappelijke relevantie. En Elbo loopt voorop; ze zijn daar niet te klein en groot genoeg.

Levering, support en technisch maatwerk gebeurt in samenspraak met de gespecialiseerde installatiewereld.

FUNCTIE: Groei, groei, groei. Nieuwe productlijnen die nóg meer kunnen. Denk aan connectiviteit, rapportage en management. Dat vergt specialistische kennis, binnen afwisselende en vaak bijzondere omgevingen.

  • Je wordt technisch, maar soms ook commercieel betrokken bij grote en kleine projecten. Dat kan de configuratie bij nieuwbouw zijn, maar ook onderhoud, aanpassing en upgrading.
  • Het geven van een workshop, training dan wel een productpresentatie, schrikt je niet af, maar vind je juist leuk en boeiend. Je leert de markt daardoor ook beter kennen.
  • Ondersteuning van klanten bij de uitvoering van projecten, zowel van binnenuit als op locatie in Nederland (20 tot soms 50% ‘buiten’).

Application engineering, serviceverlening, projectleiding, instructie van externe technici en troubleshooting. Zoek je het breed? Dan kunnen we het in dit geval niet leuker maken 😊.

PROFIEL: Hier komen (dus) veel competenties samen. Maar de basis is je technische kennis op HBO-niveau. Denk aan elektrotechniek, elektronica, ict, technische natuurkunde. Ervaring zegt ons minder dan talent, attitude, servicebereidheid en vriendelijkheid.

Jouw woonplaats ligt ergens binnen een straal van pakweg 40 km rond Eindhoven.

In deze organisatie zijn veel begeleiding, kennis en geduld aanwezig. Beide benen op de grond. Efficiëntie, overleg, structuur. Zodat ook jij je op je gemak voelt, en iedere dag weer een beetje beter kunt worden.

Alle ruimte om je eigen grenzen te ontdekken. Voor een spannende carrière. Omdat je nu bijvoorbeeld te weinig kansen krijgt.

De salarisrange is breed – van EUR 35.000 tot zo’n EUR 60.000 – , en erg afhankelijk van wat je zelf inbrengt aan opleiding en ervaring. Mooie personenauto van de zaak.

REAGEREN: Graag met een uitgebreide cv naar info@nnc.nl. Ton Westphal is je contactpersoon. Natuurlijk behandelt hij jouw reactie vertrouwelijk. (Door te reageren verklaar je je akkoord met ons privacyreglement, zoals dat is gepubliceerd op deze site.)

Hoe mooi kan het zijn als je zorgt voor veiligheid in woonomgevingen, je de engineers van de klant vooruit helpt om dat te realiseren. Dat alles werkt, van de slagbomen in de parkeergarage tot de registratie van het bezoek in de hal van dat prestigieuze appartementencomplex. (Photo by Anthony Tyrrell on Unsplash)

Wat vindt u eigenlijk zelf? (Niet bedoeld voor sollicitaties.)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.