WAT WE NIET DOEN

Er zijn vele dienstverleners die allerlei aanpalende activiteiten combineren.

Als je personeel werft – werving & selectie, executive search dan wel de headhunter speelt – , dan doe je er bijvoorbeeld ook trainingen bij. Je detacheert en je zendt uit. Je pompt cv’s in de rondte, maakt niet uit naar wie, en vooral: ván wie (…).  Je zorgt voor re-integratie en je doet aan outplacement. Allerlei diensten vinden plaats vanaf die ene, roze wolk die consultancy heet.

No Nonsense Consultancy doet werving en selectie. Voor vaste banen. Het zoeken van professionals in verschillende disciplines van het interim management hoort daarbij: financials, sales & marketing, human resources, engineering, bedrijfskundigen en general management. En natuurlijk begeleiden wij “onze” mensen, ook en vooral na plaatsing. Onderzoeken, kijken en luisteren of iedereen gelukkig is met en in de nieuwe baan.

Sinds 2015 is daar, vanwege een specifieke vraag vanuit het netwerk van Ton Westphal, ‘personal coaching’ bijgekomen. Als activiteit is dat min of meer komen aanwaaien. Na in betrekkelijk korte tijd een keer of tien de vraag te hebben gekregen “Kun je niet ook…”, heeft NNC die variant van managementbegeleiding – want dát is het – opgenomen in het dienstenpakket. En we zijn er blij mee! (Dat is dus iets anders dan sollicitatietraining.)

No Nonsense Mediation is speciaal opgericht voor die andere activiteit die wij daarnaast doen: het bemiddelen bij geschillen. Dat is helemaal niet aanpalend, maar een vak-apart. Maar wel en ook: objectief, vertrouwelijk, persoonlijk. Zodat die vreselijke rechtsgang u bespaard blijft. Geen juridische procedures, en ook hier: verse koffie :-).

Luisteren is altijd beter. En cv’s zetten je alleen maar op het verkeerde been. Daarom drinken wij koffie.