IERLAND

Ton Westphal, en daarmee dus ook No Nonsense Consultancy en No Nonsense Mediation, beschikt over een huis, annex kantoor in Ierland. Op jaarbasis ben ik daar toch wel enkele maanden te vinden. Dat is niet bedoeld voor de werving en selectie, noch voor mediation op de lokale markt. Maar wij kunnen daar wel het beste van twee werelden uitstekend combineren.

En u staat nog steeds in de file van het woon/werkverkeer?

Echt, dat kan zoveel beter. Wonen en werken kan uitstekend worden gecombineerd, zelfs in verschillende landen. Wij bewijzen dat al sinds 1999.

Nóg een voordeel: voor een mediation is zo’n “vreemde” locatie een fantastische optie. Even er helemaal uit zijn, niet eerder terugkomen voordat het probleem is uitgesproken en opgelost. Tussendoor even uitwaaien op een verlaten strand. Het kan allemaal, zonder die dagelijkse routine, de sleur en storing “op kantoor”. Zo hebben we al de nodige vaststellingsovereenkomsten met elkaar opgemaakt!

U merkt het niet als wij in Ierland zijn. Telefoon is doorgeschakeld en glasvezel hebben ze zelfs in deze verlaten uithoek van Europa… Ryanair brengt ons in vijf kwartier stipt van Eindhoven naar Dublin, en weer terug. Voor enkele tientjes, all in.

Ondertussen vraag ik mij wel steeds meer af of ik nou naar huis vlieg heen, of terug?

Wat vindt u eigenlijk zelf? (Niet bedoeld voor sollicitaties.)

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.