VERKOOPLEIDER BINNENDIENST

LOCATIE: Science Park Eindhoven.

ORGANISATIE: Elbo Technology slaagt er al 35 jaar in om onafhankelijk de toon te zetten in de wereld van gebouw-automatisering. Grote en spraakmakende projecten op het gebied van domotica en beveiliging. Partner van installateurs, projectontwikkelaars, architecten/adviseurs, overheidsinstellingen en woningbouwverenigingen.

Handelsonderneming, maar met veel toegevoegde waarde. Betere en slimmere oplossingen, technische ondersteuning voor de installerende partijen en gebouwenbeheerders. Soms neemt Elbo zelfs het volledige technisch beheer op afstand over. Dat is bijzonder, voor een zelfstandige organisatie met zo’n dertig medewerkers. De meeste daarvan zijn al lang, en sommigen zelfs heel lang, bij Elbo werkzaam. Dat zegt veel. Stabiliteit en continuïteit. Voortdurend investeren in mensen, aandacht voor het individu. Met elkaar beter worden. Leuk werken met leuke mensen. Dat vinden ze hier heel belangrijk.

Inkoop bij de eigen fabrikanten, verspreid door Europa. Exclusiviteit. Duurzame relaties. Verkoop (binnen Nederland), service en ondersteuning, onderhoud en de volledige logistiek daaromheen. Voorraadhoudend.

FUNCTIE: Dit is een nieuw vorm te geven job. Je draait volledig en zelfstandig mee op de commerciële binnendienst (zes collega’s). Maar dit is niet ‘zomaar’ de zoveelste baan voor een verkoper binnendienst met plussen. Naast de reguliere verkoopcontacten, liggen je belangstelling en aandacht bij de administratieve organisatie, de begeleiding van nieuwe medewerkers (uitbreiding) en de vertaling van klantencontacten – en je eigen ideeën! – naar marketing en sales in de buitendienst. Eigenlijk zit je daar allemaal bovenop. Je controleert en je stuurt, en uiteindelijk zie je dat het goed is. Dat het op rolletjes loopt, inclusief de facturatie en logistiek.

Met andere woorden: we hebben het hier niet over snelle handel en de klant over de streep trekken. Integendeel. Welke producten betekenen nu echt de beste oplossing? Wat is dan de juiste prijs, rekening houdend met installatie en nazorg? Je hebt er geen probleem mee om wat dat betreft ook de voorgestelde offertes van je collega’s te controleren. Waar nodig ga je in overleg over het hoe en waarom.

De breedte en afwisseling van werkzaamheden, maken deze job al met al veeleisend. Er komt van alles op je af. Mensen en producten, uitdagingen en oplossingen. Klanten, collega’s en leveranciers.

Leuke en fascinerende baan, want je werkt met producten en diensten die een grote bijdrage leveren aan wooncomfort, veiligheid en bijvoorbeeld langer thuis kunnen wonen. In die zin ben je dus ook nog ‘maatschappelijk verantwoord’ bezig.

PROFIEL: Dus een belangrijke rol, maar nuchter als dat je bent zie je dat zelf niet zo. No nonsens. Een stabiele factor. Je werkt in goed overleg met veel Elbo-collega’s samen. Dat kan zijn met inkoop (prijzen), sales (leverafspraken) of met de man in het magazijn (voorraad en transport). Je zit er letterlijk en figuurlijk middenin, met directe lijntjes naar directie en de manager sales & marketing.

HBO-niveau. Technische affiniteit (cloud, ICT). Invulling op basis van 32 tot 40 uur, waarbij veel maatwerk mogelijk is. Relevante ervaring in een commerciële functie, handelsgeest. Communicatief, met een zekere neiging tot perfectie. Salarisindicatie obv fulltime: max. EUR 60.000,-.

Je woonplaats ligt ergens binnen een straal van pakweg 25 km rond Eindhoven.

REAGEREN: Graag met een uitgebreide cv naar info@nnc.nl. Ton Westphal is je contactpersoon. Natuurlijk behandelt hij jouw reactie vertrouwelijk. (Door te reageren verklaar je je akkoord met ons privacyreglement, zoals dat is gepubliceerd op deze site.)

Leuk werken met leuke mensen. Maar altijd professioneel, op zoek naar resultaat en succes.

Wat vindt u eigenlijk zelf? (Niet bedoeld voor sollicitaties.)

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.