No Nonsense Consultancy

????????????????? 

Werving en selectie is zo’n mooie verzamelnaam. De hele wereld lijkt het te kunnen. Het barst van de dienstverleners, “bureaus”​ in soorten en maten. Detacheren, uitzenden, executive search, headhunting en payrolling.

Maar de kern van het vak is natuurlijk de juiste selectie. Het scheiden van het kaf van het koren. Dat wordt vaak vergeten, terwijl ondertussen vele duizenden cv’s iedere dag maar weer worden rondgepompt.

Daar wilt u als opdrachtgever, maar zeker ook als kandidaat, niet tussen zitten. De bulk.

Na dertig jaar ben ik hier echter zeer terughoudend in geworden. Een inhoudelijk carrièregesprek is voor grote groepen, vooral jonge mensen ‘een lastige’ geworden. Meer transpiratie dan inspiratie, terwijl ik het zo graag omdraai.

Aan de andere kant zijn we de wereld niet uit. Voor een second opinion of bepaalde personeelsvraagstukken blijft bij ons in Valkenswaard gewoon het licht branden. Dat geldt ook voor coaching van ondernemers. Omdat je als manager ook wel eens vertrouwelijk wilt sparren. Verdieping en uitdaging. En dat hoeft niet iedereen te weten.

Mensen in plaats van cv’s, adviezen in plaats van mailtjes, koffie in plaats van hoofdpijn. Dat maakt het verschil, voor iedereen 🙂 .

E: info@nnc.nl

T: +31 (0)40 20 46440

Koffie
Het begint bij NNC altijd met samen koffiedrinken.