No Nonsense Consultancy

????????????????? 

______________________________________________________________________________

Werving en selectie van vaste medewerkers die blijven. Vooral omdat ú dat graag wilt als organisatie. Maar zeker ook omdat de door ons gevonden kandidaat met heel veel plezier voor u wil werken. Wederzijds perspectief om samen, iedere dag, weer een beetje beter te worden. Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend. Maar het vergt onderzoek, afstemming en zeker ook controle.

Werving en selectie. Het is een containerbegrip geworden. De hele wereld lijkt het te kunnen. Het barst van de dienstverleners, “bureaus” in soorten en maten. Detacheren, uitzenden, executive search, headhunting en payrolling.

Maar de kern van het vak is natuurlijk de juiste selectie. Het scheiden van het kaf van het koren. Dat wordt vaak vergeten, terwijl ondertussen bij de werkgevers en de personeelsmanagers tientallen cv’s over het bureau, nee: het beeldscherm vliegen. Er worden per dag vele tienduizenden cv’s in dit land rondgepompt. Ook als kandidaat zou u daar niet tussen moeten willen zitten; al die virtuele stapeltjes, al die online-bestanden.

De opdrachtgevers van No Nonsense Consultancy zitten daar ook niet op te wachten. NNC doet niet aan, en denkt ook niet in ‘stapeltjes’. Wij verzorgen een top twee, of top drie. Dan gaat het juist helemaal niet om papier, maar vooral om bloed, zweet en tranen. Om mensen. Mensenwerk, in plaats van een bestand van aan elkaar geplakte gegevens.

Het verschil. Voor bedrijven en kandidaten. Voor iedereen. Mensen in plaats van cv’s, adviezen in plaats van mailtjes en koffie in plaats van hoofdpijn.

In de loop van 2015 is hier Personal Coaching aan toegevoegd. Omdat je als manager ook wel eens vertrouwelijk wilt sparren. Omdat je weet dat je niet alles weet. Omdat je zelfs niet alles wilt weten. Verdieping en uitdaging. En dat hoeft niet iedereen te weten.

E: info@nnc.nl

T: +31 (0)40 20 46440

Koffie
Het begint bij NNC altijd met samen koffiedrinken.