IS HET NOU COMMERCIEEL/ADMINISTRATIEF, OF ADMINISTRATIEF/COMMERCIEEL?

VACATURENUMMER: 44260

LOCATIE: Science Park, Eindhoven.

ORGANISATIE: Elbo Technology (onlangs 35 jaar oud geworden) is gevestigd op het Science Park in Son/Eindhoven. Een buitengewoon stabiele en succesvolle, zelfstandige organisatie met zo’n 30 medewerkers, van wie de meesten al lang bij Elbo werkzaam zijn. Dat zegt veel. Investeren in mensen, aandacht voor het individu. Met elkaar beter worden. Leuk werken met leuke mensen. Dat vinden ze hier heel belangrijk.

Technische groothandel, met uitgebreide support voor de installateur. Business to business. Import en service van exclusieve producten op het gebied van domotica, beveiliging en high-end camera- en intercom-systemen. Plus een serie slimme noodverlichtingsproducten.

Inkoop bij de eigen fabrikanten, verspreid door Europa. Verkoop (binnen Nederland) aan installateurs, woningbouwverenigingen, architecten/adviseurs, projectontwikkelaars en overheidsinstellingen. Service, onderhoud en de volledige logistiek daaromheen. Voorraadhoudend.

FUNCTIE: Je draait volledig en zelfstandig mee op de commerciële binnendienst. Maar dit is niet ‘zomaar’ een job voor een verkoper binnendienst. Naast de reguliere verkoopcontacten, liggen je belangstelling en aandacht bij de administratieve verwerking van vaak ingewikkelde offertes en opdrachten. Uitzoeken, napluizen, controleren. Omdat “SAFE” zoveel beter is dan “SORRY”.

Met andere woorden: we hebben het hier niet over snelle handel en de klant over de streep trekken. Integendeel. Welke producten betekenen nu echt de beste oplossing? Wat is dan de juiste prijs, rekening houdend met installatie en nazorg? Je hebt er geen probleem mee om wat dat betreft ook de voorgestelde offertes van je collega’s te controleren. Waar nodig ga je in overleg over het hoe en waarom.

De breedte en afwisseling van werkzaamheden, maakt deze job al met al veeleisend. Er komt van alles op je af. Mensen en producten, uitdagingen en oplossingen. Leuke en fascinerende baan voor een Pietje Precies (een Petra mag ook). Werken met producten en diensten die een grote bijdrage leveren aan wooncomfort, veiligheid en bijvoorbeeld langer thuis kunnen wonen. In die zin ben je dus ook nog ‘maatschappelijk verantwoord’ bezig.

PROFIEL: Dus een belangrijke job, maar nuchter als dat je bent zie je dat zelf niet zo. No nonsens. Een stabiele factor. Je werkt in goed overleg met veel Elbo-collega’s samen. Dat kan zijn met inkoop (prijzen), verkoop (leverafspraken) of met de man in het magazijn (voorraad en transport). Je zit er middenin.

HBO-niveau. Invulling op basis van 30 tot 40 uur, waarbij veel maatwerk mogelijk is. Relevante ervaring in een commerciële functie, want we zoeken geen ‘boekhouder’. Communicatief, met een zekere neiging tot perfectie. Salarisindicatie obv fulltime: max. EUR 45.000,-.

Je woonplaats ligt ergens binnen een straal van pakweg 25 km rond Eindhoven.

REAGEREN: Graag met een uitgebreide cv naar info@nnc.nl. Ton Westphal is je contactpersoon. Natuurlijk behandelt hij jouw reactie vertrouwelijk. (Door te reageren verklaar je je akkoord met ons privacyreglement, zoals dat is gepubliceerd op deze site.)

Wat is het fijn als je je eigen succes kunt bepalen. In een professionele, maar overigens ook hele vriendelijke organisatie. Met de beste collega’s, geloof me.

Wat vindt u eigenlijk zelf? (Niet bedoeld voor sollicitaties.)

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.